Холодильник EDLER EM-400RWEN - AT213297 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник EDLER EM-400RWEN - AT213297 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Холодильник EDLER EM-400RWEN
Холодильник EDLER EM-400RWEN

Холодильник EDLER EM-400RWEN - AT213297

Код товару: AT213297
Немає в наявності
Короткий опис:
Висота 188 см, Тип холодильника двокамерний, Розташування морозильної камери нижнє, Frost Free холодильне + морозильне відділення, Ширина 59.5 см, Загальний об'єм холодильника 295 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 188 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры нижнее
Frost Free холодильное+морозильное отделения
Ширина 59.5 см
Общий объем холодильника 295 л
Объем холодильной камеры (полезный) 219 л
Объем морозильной камеры (полезный) 76 л
Глибина 63 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A+
Годовой расход электроэнергии 286 кВт/год
Хладагент R600a
Особливості скрытые горизонтальные ручки, режим суперзамораживания, внутреннее освещение
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры закаленное стекло (4 шт.)
Дверные корзины 5
Контейнер для овощей 1
Полка для бутылок в дверях
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Генератор льда лоток
Количество секций в морозильной камере 3
Вага 61
Виробник EDLER
Опис

Придбати Холодильник EDLER EM-400RWEN Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник EDLER EM-400RWEN

Довговічність, якість. Холодильник EDLER EM-400RWEN - це недорога модель, але максимально потужна і функціональна. EDLER EM-400RWEN виконаний в класичному білому кольорі, тому він впишеться в будь-який інтер'єр. Завдяки невеликим розмірам холодильник не займе багато місця. Це незамінний пристрій, яке збереже свіжість і якість продуктів максимально тривалий час.

Завдяки класу електроспоживання А + холодильник не витрачає багато електроенергії. EDLER EM-400RWEN 10 годин тримає холод, що дозволить якісно зберігати продукти навіть при вимкненому світлі.

Холодильне відділення. EDLER EM-400RWEN оснащений холодильною камерою об'ємом 219 літрів, тому його можна використовувати як вдома, так і в інших місцях громадського харчування. Камера розділена 3 полками, які зроблені з ударостійкого скла. Крім того, є спеціальний ящик для овочів і фруктів, а також бічні полиці для пляшок.

Морозильне відділення. Морозильна камера об'ємом 76 літри дозволяє не тільки заморожувати м'ясо, рибу і напівфабрикати, а й робити заготовки на зиму. Камера потужна, так як за добу заморожує 3 кг продуктів. Для повної зручності морозильна камера оснащена 3 відділеннями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані