Холодильник EDLER EM-468RWEN - AT213301 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник EDLER EM-468RWEN - AT213301 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Холодильник EDLER EM-468RWEN
Холодильник EDLER EM-468RWEN

Холодильник EDLER EM-468RWEN - AT213301

Код товару: AT213301
Немає в наявності
Короткий опис:
Висота 201 см, Тип холодильника двокамерний, Розташування морозильної камери нижнє, Frost Free холодильне + морозильне відділення, Ширина 59.5 см, Загальний об'єм холодильника 326 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 201 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры нижнее
Frost Free холодильное+морозильное отделения
Ширина 59.5 см
Общий объем холодильника 326 л
Объем холодильной камеры (полезный) 250 л
Объем морозильной камеры (полезный) 76 л
Глибина 63.5 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A++
Годовой расход электроэнергии 252 кВт/год
Хладагент R600a
Особливості режим суперзамораживания, регулировка температуры холодильного отделения, интегрированные вертикальные ручки, индикация неисправ
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры закаленное стекло (5 шт.)
Контейнер для овощей 1
Полка для бутылок в дверях
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Генератор льда лоток
Количество секций в морозильной камере 3
Вага 68.7 кг
Виробник EDLER
Опис

Придбати Холодильник EDLER EM-468RWEN Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник EDLER EM-468RWEN

Довговічність, якість. Холодильник EDLER EM-468RWEN - це недорога модель, але максимально потужна і функціональна. EDLER EM-468RWEN виконаний в класичному білому кольорі, тому він впишеться в будь-який інтер'єр. Завдяки невеликим розмірам холодильник не займе багато місця. Це незамінний пристрій, яке збереже свіжість і якість продуктів максимально тривалий час.

Завдяки класу електроспоживання А + холодильник не витрачає багато електроенергії. EDLER EM-468RWEN 10 годин тримає холод, що дозволить якісно зберігати продукти навіть при вимкненому світлі.

Холодильне відділення. EDLER EM-468RWEN оснащений холодильною камерою об'ємом 250 літрів, тому його можна використовувати як вдома, так і в інших місцях громадського харчування. Камера розділена 3 полками, які зроблені з ударостійкого скла. Крім того, є спеціальний ящик для овочів і фруктів, а також бічні полиці для пляшок.

Морозильне відділення. Морозильна камера об'ємом 76 літри дозволяє не тільки заморожувати м'ясо, рибу і напівфабрикати, а й робити заготовки на зиму. Камера потужна, так як за добу заморожує 4 кг продуктів. Для повної зручності морозильна камера оснащена 3 відділеннями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані