Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A) - AT213316 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A) - AT213316 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A)
Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A)
Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A)
Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A)
Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A)

Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A) - AT213316

Код товару: AT213316
Немає в наявності
Короткий опис:
Оптичний привід відсутній, Зовнішні порти і роз'єми Audio, Матеріал корпусу алюміній, Колір сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Матеріал корпусу алюминий
Опис

Придбати Комп'ютер Apple A1418 iMac 21.5" with Retina 4K display (MNE02RU/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Самий ясний погляд на речі.
Настільний комп'ютер, який занурює вас в контент. Буквально. Ця ідея лежить в основі сучасного iMac — і сьогодні вона актуальна як ніколи. Абсолютно новий процесор, інноваційні графічні технології, передовий накопичувач і роз'єми з вражаючою пропускною здатністю — все це новий iMac. А його дисплей Retina здатний пожвавити будь-яку картинку, адже по яскравості і якості передачі кольору йому немає рівних серед iMac. Працювати на iMac тепер ще цікавіше і цікавіше.

Проривна продуктивність за всіма параметрами.
Комп'ютер iMac став ще швидше і потужніше. Він оснащений процесором Intel Core сьомого покоління і сучасним високопродуктивним графічним процесором. Система зберігання теж вийшла на новий рівень: високошвидкісний і ємний накопичувач тепер за замовчуванням встановлюється на моделі 21.5 дюйма з дисплеєм Retina. Ви можете робити на iMac все, що вам подобається, — на максимальній швидкості.

Графічний движок, який заводить.
На iMac встановлено новий графічний процесор Radeon Pro, тому зображення на екрані не просто відмінне. Воно чудове. Навіть самі складні візуальні ефекти і 3D?графіка виглядають приголомшливо. Крім того, просунуті можливості для обробки відео дозволяють редагувати проекти з використанням декількох камер в Final Cut Pro X — до п'яти потоків відео 4K в повній роздільній здатності.

Кожен крок став швидше.
iMac оснащений абсолютно новим процесором Intel Core 7?го покоління. Швидкість вражає. А коли ви використовуєте такі ресурсомісткі програми, як Logic Pro і Final Cut Pro, технологія Turbo Boost прискорює процесор ще більше. Це відбувається непомітно, але різниця відчутна.

Неймовірно швидкий і розумний накопичувач.
В зберіганні даних у першу чергу важливий обсяг дискового простору. Але не будемо забувати і про швидкості. Встановлений в iMac накопичувач поєднує в собі обидві ці переваги. З новим накопичувачем будь-які дії — від завантаження комп'ютера до запуску додатків і імпорту фотографій — будуть виконуватися швидше і ефективніше.

Віртуальна реальність на iMac. Дебют.
Віртуальна реальність стає реальністю на iMac. Тепер ви можете редагувати відео з круговим оглядом в таких додатках, як Final Cut Pro, і створювати неймовірний віртуальний 3D?контент.

Яскравість у всіх фарбах.
Ви тільки подивіться на дисплей Retina нового iMac. Більше мільярда кольорів і яскравість 500 кд/м2 — зображення буквально оживає і постає в новому кольорі. Щільність пікселів настільки висока, що ви не зможете їх розрізнити. А чіткий контрастний текст в документах і листах радує око. Ну що сказати, просто це кращий дисплей Retina для Mac.

На екрані колір як у житті.
На екрані iMac стало ще більше неймовірних фарб, якими виконаний наш світ. У дисплея Retina розширений колірний обхват (P3): замість стандартних білих світлодіодів для підсвічування використовуються передові червоно-зелені світлодіоди з люмінофорним покриттям. Тепер всі три кольори — червоний, зелений і білий — представлені в рівному співвідношенні і точніше передають ще більш реалістичні відтінки.

Можливості підключення
Швидкість передачі даних і пропускна здатність вдвічі вище, ніж на моделях попереднього покоління.
iMac за замовчуванням оснащується двома портами Thunderbolt 3 (USB Type-C). Швидкість обміну даними з зовнішніми дисками і камерами через кожен порт досягає 40 Гбіт/с пропускна здатність при передачі відео і підключенні монітора стала вдвічі вище. Чотири порти USB 3 дозволять підключати периферійні пристрої, наприклад принтер, iPhone, флеш?накопичувачі і багато іншого. А з підтримкою надшвидкісний трехпотоковой технології Wi?Fi і Bluetooth 4.2 улюблений контент завжди буде у вас під рукою.

Роз'єми Thunderbolt 3 
Передача даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с (в 2 рази швидше моделей попереднього покоління)

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані