Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1) - AT213403 - купити Карти пам'яті в Києві й Україні, доступні ціни на Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1) - AT213403 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1)
Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1)
Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1)

Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1) - AT213403

Код товару: AT213403
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип карти пам'яті - micro-SD (Trans-Flash), microSDHC, об'єм пам'яті - 32 ГБ, клас карти - UHS-I (U3), швидкість читання від - 30 (МБ/с), швидкість запису до - 90 (МБ/с),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ADATA
Скорость записи до 90 (МБ/с)
Класс карты UHS-I (U3)
Стандарт памяти microSDHC
Тип карты памяти micro-SD (Trans-Flash)
Переходник 1-в-1
Скорость чтения от 30 (МБ/с)
Скорость чтения до 95 МБ/с
Скорость записи от 30 МБ/с
Физические размеры 15 х 11 х 1 мм
Опис

Придбати Карта пам'яті ADATA 32GB microSD class 10 XPG UHS-I U3 (AUSDH32GXUI3-RA1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Карта пам'яті A-DATA microSD class 10 XPG UHS-I U3 забезпечує екстремальну продуктивність і високу пропускну здатність, необхідні для роботи з контентом в форматі Ultra HD 4K. Швидкості читання-запису до 95/90 Мбіт / с забезпечують швидку передачу величезних файлів між карткою і мобільним пристроєм, наприклад, смартфоном або планшетом. Швидкість, якість зберігання та продуктивність карт пам'яті XPG гарантують повне збереження якості вашого контенту в будь-яких випадках - обов'язкова вимога в століття найвищої деталізації відео.

Знімайте і відтворення відеозаписів з повною деталізацією
При швидкостях читання/запису до 95/90 Мбіт/с ви зможете легко і надійно зберігати найбільші фото- і відеофайли і швидко переміщати їх між різними пристроями. Більше не буде неприємних затримок при передачі даних між смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими сумісними пристроями. Виняткова продуктивність усуває необхідність знижувати деталізацію або стискати зображення, дозволяючи завжди зберігати і відтворювати знімається вами контент в повністю первісному вигляді.

Міцні та надійні карти для тривалого використання
Карти пам'яті XPG microSD UHS-I U3 реалізують безкомпромісну відданість компанії ADATA до якості і довговічності. Вони включають функцію корекції помилок для підвищення цілісності даних і надійно захищені від вологи, ударів, впливу рентгенівських променів, статичної електрики і екстремальних температур. Використання висококласних чіпів флеш-пам'яті MLC Flash гарантує стабільно високу продуктивність, надійність і стійкість до оточуючих впливам протягом тривалого терміну експлуатації, щоб ви могли продовжувати знімати всі важливі моменти, не турбуючись про брак пам'яті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані