Мультиварка REDMOND RMC-M42S - AT213409 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M42S - AT213409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка REDMOND RMC-M42S
Мультиварка REDMOND RMC-M42S
Мультиварка REDMOND RMC-M42S
Мультиварка REDMOND RMC-M42S
Мультиварка REDMOND RMC-M42S
Мультиварка REDMOND RMC-M42S

Мультиварка REDMOND RMC-M42S - AT213409

Код товару: AT213409
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - мультиварка, управління - сенсорне, об'єм чаші - 5 л, потужність - 700 Вт, габарити - 280 х 290 х 280 мм, вага - 3.7 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ вакуум, варка, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, крупа, молочная каша, мультиповар, паста, пицца, плов, рис, суп, томление, тушение, хлеб, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 700 Вт
Управление сенсорное
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Габарити 280 х 290 х 280 мм
Колір Чорний
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M42S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка REDMOND SkyCooker RMC-M42S – розумна мультиварка з баночками для йогурту і контейнером для приготування на пару в комплекті. Готувати в SkyCooker можна не тільки з панелі управління, але і дистанційно зі смартфона. Доступ до всіх налаштувань мультиварки ви отримуєте через додаток Ready for Sky.

Викладіть продукти в чашу мультиварки, виберіть у додатку одну з 17 автоматичних програм і запустіть приготування. Мультиварка M42S приготує все сама. Спокійно займайтеся своїми справами, будь то робота, хобі, прогулянка по магазинах або зустріч з друзями.

Приготувати в розумній мультиварці можна практично все: супи і гарніри, другі страви і страви на пару, хліб і випічку, десерти, дитяче харчування і натуральні йогурти. Використовуйте універсальну програму МУЛЬТИПОВАР, щоб готувати страви за складним рецептами, а також за французькою технологією sous-vide (у вакуумі), при якій в продуктах зберігається максимум поживних речовин і вітамінів. МУЛЬТИПОВАР дозволяє задавати свої налаштування часу і температури до початку приготування.

У процесі приготування ви можете змінити налаштування часу і температури автоматичних програм за допомогою функції МАСТЕРШЕФ ЛАЙТ, щоб блюдо вийшло в точній відповідності з вашими смаками. Наприклад, при варінні супу ви можете зменшити температуру і збільшити тривалість приготування, щоб він потомился. Ви можете зменшити температуру, щоб змінити жарку на гасіння. SkyCooker M42S зробить все, як ви хочете.

Після завершення приготування в розумній мультиварці включається функція автопідігріву (вона доступна не у всіх програмах, див. Керівництво по експлуатації). Мультиварка може підтримувати блюдо теплим протягом 12 годин. Приготована вечеря точно не охолоне, навіть якщо ви затрималися на роботі або в магазині!

Додаткові переваги розумної мультиварки-відкладений старт і функція розігріву. Включити їх також можна зі смартфона.

У додатку Ready for Sky для SkyCooker M42S є вбудована книга рецептів із зазначенням інгредієнтів і докладним порядком приготування – знайшовши в ній потрібне блюдо, ви можете запустити його приготування в 1 клік!

REDMOND — сучасний динамічно розвивається бренд побутової техніки. Беручи участь у створенні передових технологій і модних тенденцій, формуючи сучасний спосіб життя, компанія пропонує кращі досягнення в області розробки і виробництва побутової техніки. Широкий асортимент і можливості, що надаються технікою REDMOND, задовольнять потреби найвибагливішого покупця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані