Пральна машина Gorenje WP60S3 - AT213420 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Gorenje WP60S3 - AT213420 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Gorenje WP60S3
Пральна машина Gorenje WP60S3
Пральна машина Gorenje WP60S3

Пральна машина Gorenje WP60S3 - AT213420

Код товару: AT213420
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - автомат, Кількість обертів - 1000 об/хв, максимальне завантаження - 6 кг, кількість програм - 16, 85 см, 60 см, 43 см, колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 60 см
Висота 85 см
Тип автомат
Глибина 43 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Количество оборотов 1000 об/мин
Программы стирки Eco, бесшумная стирка, быстрая стирка, гипоаллергенная стирка, отжим, полоскания, пуховое одеяло, ручная стирка, синтетика, смешанные ткани, смягчение, хлопок, шерстяные изделия
Функції выбор количества оборотов отжима, выбор температуры, предварительная стирка, самоочистка, Старт/Пауза
Особливості замок от детей
Цвет дверцы White
Виробник Gorenje
Вага 60.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина Gorenje WP60S3 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Gorenje WP60S3

Окремостояча пральна машина GORENJE WP 60S3 забезпечить індивідуальний догляд за будь-якими виробами з вашого гардеробу. Виконана в компактному корпусі глибиною 43 см, вона знайде своє ідеальне місце навіть в приміщенні з обмеженою площею. Максимальне завантаження барабана становить 6 кг, чого буде цілком достатньо навіть для прання пледів і зимових курток.

Конструкційно модель оснащена стабілізуючими ребрами жорсткості StableTech. Таке рішення дозволило забезпечити підвищену стійкість пральної машини і значно знизити вібрації і шум на підвищених обертах. Інтуїтивне управління приладом забезпечено вже звичним поворотним регулятором вибору програм і доповнено LED-дисплеєм.

Дбайливе поводження з будь-якими типами тканин забезпечить барабан WaveActive. Оснащений хвилеподібною перфорацією і 3D-ребрами, він буде захищати волокна від пошкодження і знизить утворення складок. Тепер навіть найделікатніші вироби з вовни і шовку збережуть свій бездоганний вигляд навіть через десятки циклів прання.

Збільшений набір з 16 програм прання значно розширює можливості пральної машини GORENJE. Традиційно вони розподілені по типу тканин і ступеня забруднення білизни. Використовуючи програму AntiAllergy ви зможете позбутися від алергенів, які викликають неприємні відчуття на шкірі. Цикл передбачає підвищення температури і додатковий режим полоскання для ефективного видалення миючих засобів.

Програма Швидка 20 'дозволить за короткі 20 хвилин освіжити слабозагрязненного одяг або спортивну форму після тренування в залі. Програма Пухові речі дбайливо випере куртки, пледи або подушки. Крім того кожна з представлених програм передбачає можливість додаткових налаштувань, що дозволить підлаштувати кожен цикл прання під особливості кожного завантаження білизни.

Забудьте про освіту неприємного запаху всередині пральної машини, який з'являється після прання на низьких температурах. Режим SterilTub ефективно нейтралізує бактерії, підтримуючи гігієнічну середу і свіжість всередині барабана. Функція передбачає нагрів до 80 C, якісно промиваючи систему.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані