Електрочайник REDMOND RTP-M810S - AT213435 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник REDMOND RTP-M810S - AT213435 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник REDMOND RTP-M810S
Електрочайник REDMOND RTP-M810S
Електрочайник REDMOND RTP-M810S
Електрочайник REDMOND RTP-M810S

Електрочайник REDMOND RTP-M810S - AT213435

Код товару: AT213435
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - термопот, об'єм - 5 л, потужність - 1450 Вт, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, колір - нержавіюча сталь,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник REDMOND
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 5 л
Потужність 1450 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип термопот
Функції SMART управление, поддержания температуры
Колір нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник REDMOND RTP-M810S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

REDMOND представляє новинку - термопот SkyThermopot M810S. Управляти ним  можна як з панелі управління, так і на відстані через мобільний додаток Ready for Sky, встановлене на смартфон. З M810S вам не доведеться чекати, поки вода нагріється, так як смарт термопот завжди підтримує задану температуру. Панель керування містить чотири температурні режими - 60 ° С, 90 ° С або 98 ° С. А в мобільному додатку можна налаштувати температуру з точністю до 1 ° С.

Ви в будь-який момент можете заварити рідкісний чай, що вимагає певної температури заварювання, розвести дитяче харчування або спортивний коктейль після тренування або приготувати вівсянку на сніданок. А якщо ви вирішите зробити освіжаючий морс, ніжний мус або просто вгамувати спрагу, розумний SkyThermopot M810S охолодить воду до потрібної температури. З смартфона ви можете заблокувати панель керування, і прилад не наливати воду - діти або люди похилого родичі не обпечуться, якщо випадково натиснуть кнопки.

Керуйте роботою SkyThermopot M810S з будь-якої точки світу *. Коли ви повернетеся додому з роботи, тренування або прогулянки, то відразу зможете налити собі гарячий чай або кава або нагодувати дитину. Якщо ви використовуєте розумний термопот в офісі, вам не доведеться відволікатися від роботи, щоб зігріти воду для чаю або кави - просто включите термопот через додаток. Коли вода нагріється, ви отримаєте повідомлення на смартфон.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані