Фен VITEK VT-8210BK - AT213442 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен VITEK VT-8210BK - AT213442 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Фен VITEK VT-8210BK
Фен VITEK VT-8210BK
Фен VITEK VT-8210BK
Фен VITEK VT-8210BK

Фен VITEK VT-8210BK - AT213442

Код товару: AT213442
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фена - компактний, потужність - 1200 Вт, колір - чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 1200 Вт
Тип фена компактный
Призначення бытовой
Колір Чорний
Особливості защита от перегрева, петля для подвешивания, удобная складная ручка
Виробник VITEK
Опис

Придбати Фен VITEK VT-8210BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен VITEK VT-8210 BK ваш ідеальний супутник у подорожах завдяки невеликим розмірам і здатності компактно складатися. При цьому у нього є все, що потрібно, щоб ваша укладання залишалася бездоганною: достатня потужність, два режими швидкості і температури і довгий шнур живлення, щоб ви могли не залежати від місця розташування розеток.

Потужність і режими роботи. Максимальна потужність фена становить 1200 Вт, при цьому є 2 режиму нагріву і інтенсивності повітряного потоку. Вибирайте будь-який режим роботи в залежності від типу волосся і складності укладання. Насадка-концентратор допоможе більш точно укласти кожну пасмо і надати обсягу біля коріння. Є режим холодного обдування, що дозволяє зафіксувати отриманий зачіску. Важливою особливістю є турмалінова іонізація, яка знімає електризацію з волосся і зберігає натуральну вологість кожного волоска.

Додаткові особливості. Купуючи такий фен, ви отримуєте якісний і надійний прилад, який не підведе в самий відповідальний момент. Так, вбудована функція захисту від перегріву дозволить техніці служити безпечно і довго. Варто звернути увагу на додаткові зручності у вигляді обертового шнура 1,8 м, петлі для підвішування, противоскользящего покриття і знімного фільтра.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані