Кавомолка VITEK VT-7125 - AT213453 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка VITEK VT-7125 - AT213453 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавомолка VITEK VT-7125
Кавомолка VITEK VT-7125
Кавомолка VITEK VT-7125
Кавомолка VITEK VT-7125

Кавомолка VITEK VT-7125 - AT213453

Код товару: AT213453
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип - електрична, механізм подрібнення - жорнова, місткість - 250 г, потужність - 200 Вт, колір - сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VITEK
Механизм измельчения жерновая
Потужність 200 Вт
Вместимость 250 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Регулировка степени помола 4
Опис

Придбати Кавомолка VITEK VT-7125 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавомолка потужністю 200 Вт має міцні жорна, завдяки чому вона прекрасно перемелює каву до бездоганного стану. Місткість відсіку для кавових зерен становить 250 грам, цього цілком вистачить на кілька вечорів за чашкою кави.

Кавомолка - пристрій для розмелювання зерен кави. У давнину, зерна кави подрібнювали за допомогою великої ступи і спеціальної дерев'яної толкушкой. Хоча, в деяких селах я бачив, як до сих пір подібним способом подрібнюють, наприклад - мак для пиріжків. До речі, араби застосовували цей спосіб задовго до того, як кава потрапила в Європу. Недоліком такого методу помелу зерен кави є практично неможливість подрібнити їх до тонкого помелу. Пізніше кави стали молоти з використанням жорен.

Від моменту, коли виробники перемелюють кавові зерна, до того, коли вони їх розфасують, проходить достатня кількість часу, протягом якого частина аромату кави і його смакові якості випаровуються. Навіть якщо мелену каву буде швидко запакований у вакуумну упаковку, то як тільки Ви її відкриєте, вже не зможете утримати «свіжість» кави. Варто відзначити, що навіть якщо Ви збираєтеся зберігати мелену каву в герметичній посуді, хімічно активний кисень з повітря нейтралізує неповторний аромат кави безповоротно. Інша справа, коли від моменту помелу до моменту заварювання проходить пару хвилин. Саме через це, кавомолки досить популярні серед людей по всьому світу.

Кавомолки з жорновим типом помелу подрібнюють кавові зерна за допомогою сталевих дисків, конічної або циліндричної форм. Так, між жорнами виставляється необхідна Вам відстань, і зерна перетворюються в подрібнені гранули. Чим менше відстань між жорнами, тим менше розмір подрібнених зерен.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані