Морозильна камера ARCTIC ARL-260 - AT213457 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера ARCTIC ARL-260 - AT213457 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера ARCTIC ARL-260

Морозильна камера ARCTIC ARL-260 - AT213457

Код товару: AT213457
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 260 л, потужність заморожування - 22 кг/добу, 85 см, 96 см, 70.5 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 85 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 260 л
Ширина 96 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 70.5 см
Колір White
Тип отделений корзины
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс N, ST
Мощность замораживания 22 кг/сутки
Температура в морозильной камере -18 С
Суточное потребление эл. энергии 0.68 кВт
Хладагент R600a
Особливості антикоррозийное покрытие, замок, регулируемая температура, режим быстрого замораживания
Вага 40
Уровень шума 42 dB
Виробник Arctic
Опис

Придбати Морозильна камера ARCTIC ARL-260 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера. Сьогодні морозильна камера є обов'язковим компонентом будь-якого будинку. Підбираючи кращі варіанти, вам варто познайомитися з моделлю під назвою Arctic ARL-260. Вона відрізняється простотою в управлінні і ефективністю в роботі. Викриває як домашнє, але і магазинне використання.

Зовнішність і мінімалізм. В наші дні домінування мінімалізму незаперечно. Відкидає зайві компоненти і морозильна камера Arctic ARL-260, стаючи все більш універсальною і лаконічною.

Високий ступінь продуктивності. Морозильна камера Arctic ARL-260 вміє працювати багато, вміє працювати швидко. За добу вона здатна заморозити до 22 кілограм, споживаючи мінімальну кількість електроенергії. Мінімальна температура камери дорівнює -18 градусів за Цельсієм. Присутній регульований термостат.

Холодоагент R600a. Холодоагент R600a - один з найефективніших холодоагентів на сьогоднішній день. Він відрізняється не тільки високими робочими показниками, а й високими показниками економного енергоспоживання. Завдяки йому, модель Arctic ARL-260 відноситься до енергетичного класу А +, працюючи в кліматичному класі N, ST.

Мінімальний рівень шуму. Морозильна камера Arctic ARL-260 не дозволить заявляти про себе занадто голосно. Рівень її роботи ніколи не перевищує 42 дБ.

Захист і швидкість. Чи знали ви, що модель Arctic ARL-260 закривається на замок? Вона не тільки безпечна, але і продуктивна - переконатися в цьому ви зможете за допомогою функції швидкої заморозки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані