Морозильна камера MILANO ML-340M - AT213461 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера MILANO ML-340M - AT213461 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера MILANO ML-340M
Морозильна камера MILANO ML-340M

Морозильна камера MILANO ML-340M - AT213461

Код товару: AT213461
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери - 253 л, потужність заморожування - 14 кг/добу, 85 см, 115 см, 65 см, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 85 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 253 л
Ширина 115 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 65 см
Колір White
Общий объем 300 л
Тип отделений корзины
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс ST
Мощность замораживания 14 кг/добу
Суточное потребление эл. энергии 0.73 кВт
Хладагент R600a
Особливості защита от перепадов напряжения, индикатор повышения температуры, механическое управление, освещение, регулируемая температура, сигнал открытых дверей
Вага 42
Уровень шума 43 dB
Виробник MILANO
Опис

Придбати Морозильна камера MILANO ML-340M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Економний помічник. Морозильна скриня стане незамінним помічником у збереженні швидко псується м'ясо-рибний і плодово-ягідної сировини. Об'ємний окремий агрегат не складний в управлінні, добре морозить і економить при роботі електроенергію. Підходить для експлуатації будинку або в умовах виробництва (в магазинах, мінімаркетах). Кліматичний клас St дозволяє установку і комфортну роботу морозилки в температурному діапазоні від +18 ° С до +38 ° С.

Сучасний і надійний. Одне камерний морозильну скриню MILANO ML-340M укомплектований трьома знімними корзинами для зручного зберігання продуктів харчування і напівфабрикатів. Білосніжний корпус обсягом 300 л виконаний з міцної і надійної нержавіючої сталі. Об'єм внутрішньої камери 253 л дозволяє вмістити велику кількість сировини, яке потребує тривалого зберігання.

Заощаджує кошти.  Працює ML-340M на топовом «хладагенте майбутнього» - абсолютно нешкідливе для навколишнього середовища фреоне R600A, який має низку переваг. Так, ізобутан набагато економічніше своїх конкурентів, адже його потрібно на 30% менше, а його холодильний коефіцієнт на порядок вище, до того ж R600A і не виснажує озоновий шар і зменшує енергоспоживання, підвищуючи клас приладу до А + (річна витрата електроенергії 268 кВт / год ). При цьому сам агрегат має гарну продуктивністю заморожуючи продукти з потужністю 9 кг / сут. Технологія багатопотокового заморожування забезпечує різнобічний напрямок повітряних потоків і температура всередині скрині знижується дуже швидко

Безпечний у використанні. Система автоматики ML-340M убезпечить пристрій від різких перепадів напруги. Сигналізація відчинених дверцят спрацює, якщо температура в камері стане критично високою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані