Фен PHILIPS HP8281/00 - AT213473 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен PHILIPS HP8281/00 - AT213473 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Фен PHILIPS HP8281/00
Фен PHILIPS HP8281/00
Фен PHILIPS HP8281/00
Фен PHILIPS HP8281/00
Фен PHILIPS HP8281/00
Фен PHILIPS HP8281/00

Фен PHILIPS HP8281/00 - AT213473

Код товару: AT213473
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фена - звичайний, потужність - 2300 Вт, колір - рожевий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2300 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Pink, White
Насадки диффузор, концентратор
Особливості защита от перегрева, петля для подвешивания
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Фен PHILIPS HP8281/00 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен PHILIPS HP8281 / 00

Технологія MoistureProtect
Технологія MoistureProtect контролює і підбирає оптимальну температуру для блиску і підтримки природного рівня вологи в волоссі. Вона забезпечує оптимальну температуру, захищаючи волосся від перегріву. Захист зсередини для красивого волосся.

Іонізація
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додатковий блиск. В результаті ваше волосся гладке, сяюче і шовковисте.

Технологія ThermoProtect
Технологія ThermoProtect встановлює температуру сушіння, яка ідеально підходить для ваших волосся. Потужна і одночасно дбайлива сушка гарантує оптимальні результати без пошкодження волосся.

Потужність 2300 Вт
Цей професійний фен потужністю 2300 Вт оснащений шістьма режимами швидкості і температури. Оптимальне поєднання технологічності, потужності і швидкості допомагає скоротити час сушіння і полегшити створення зачіски без пошкодження волосся.

6 режимів швидкості/температури
6 режимів швидкості і температури забезпечують максимальний контроль. Встановіть мінімальний повітряний потік і високу температуру, щоб створити прекрасні локони за допомогою дифузора. Або встановіть потужний повітряний потік і високу температуру, щоб набагато швидше створити бездоганно гладку укладку.

Технологія ThermoProtect
Технологія ThermoProtect встановлює температуру сушіння, яка ідеально підходить для ваших волосся. Потужна і одночасно дбайлива сушка гарантує оптимальні результати без пошкодження волосся.

Холодний обдув
Кнопка включення холодного обдування забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря, за допомогою якого можна легко зафіксувати укладання надовго.

Датчик Moisture Protect
Інфрачервоний датчик MoistureProtect постійно відстежує і адаптує температуру сушіння волосся. Інтелектуальний датчик вимірює температуру на поверхні волосся під час сушіння, щоб запобігти втраті вологи і пошкодження кутикули. Підтримка рівня вологи дозволяє зробити волосся більш м'яким, сяючим і здоровим. При необхідності цей датчик можна включати і відключати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані