Холодильник ARCTIC ARХ-085 - AT213476 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник ARCTIC ARХ-085 - AT213476 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Холодильник ARCTIC ARХ-085

Холодильник ARCTIC ARХ-085 - AT213476

Код товару: AT213476
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип холодильника - однокамерний, об'єм холодильної камери (корисний) - 75 л, об'єм морозильної камери (корисний) - 9 л, тип управління - механічне, 84 см, 47.5 см, 43.5 см, 19 кг, Колір - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84 см
Тип холодильника однокамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры верхнее
Ширина 47.5 см
Общий объем холодильника 84 л
Объем холодильной камеры (полезный) 75 л
Объем морозильной камеры (полезный) 9 л
Глибина 43.5 см
Тип управления механічна
Класс энергопотребления A+
Годовой расход электроэнергии 110 кВт/год
Хладагент R600a
Особливості статическая заморозка
Система размораживания холодильной камеры автоматическая (капельная)
Полки холодильной камеры закаленное стекло (2 шт.)
Дверные корзины 2
Контейнер для овощей 1
Полка для бутылок в дверях
Система размораживания морозильной камеры ручная
Количество секций в морозильной камере 1
Вага 19 кг
Виробник Arctic
Опис

Придбати Холодильник ARCTIC ARХ-085 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Однокамерний холодильник виконаний в мінімалістичному стилі. Він розмістився на чотирьох прогумованих ніжках, маючи в своєму розпорядженні об'ємом в 75 літрів. Модель працює в високий клас енергоспоживання - А +, під механічним керуванням. В роботі використовує статичну систему охолодження. Установка в будь-якому місці. Її реалізації сприяють не тільки компактні габарити, але і можливість перенавешиванія дверей.

Статична система охолодження. Система охолодження такого типу вважається найбільш поширеною. Система такого типу має на увазі мінімальну циркуляцію повітря у внутрішній камері, породжуючи зони з різницею температур в 5 - 6 градусів за Цельсієм. Це дозволяє підібрати потрібну температурну зону для різнотипних продуктів. Система такого типу конденсує вологу на задню стінку холодильника, після чого вона стікає в окремий випарник.

Невелика морозильна камера. Однокамерний холодильник Arctic ARX-085 є таким тільки «за паспортом». Насправді він обладнаний 9-літрової морозильною камерою для зберігання невеликих продуктів. Робота під механічним керуванням. Механічне управління є повністю традиційним. Справитися з ним зможе навіть дитина. Кліматичний клас. Працює однокамерний холодильник в кліматичному класі N-ST.

Холодильник - пристрій, що підтримує низьку температуру в теплоізольованої камері. Застосовується зазвичай для зберігання їжі або предметів, які потребують зберігання в прохолодному місці (ліки, косметика). Побутовий холодильник є майже в кожній родині розвинених країн. Робота холодильника заснована на використанні теплового насоса, що переносить тепло з робочої камери холодильника назовні, де воно розсіюється в навколишнє середовище.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані