Холодильник ARCTIC ARХC-2510 - AT213479 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник ARCTIC ARХC-2510 - AT213479 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Холодильник ARCTIC ARХC-2510
Холодильник ARCTIC ARХC-2510

Холодильник ARCTIC ARХC-2510 - AT213479

Код товару: AT213479
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип холодильника - двокамерний, об'єм холодильної камери (корисний) - 205 л, об'єм морозильної камери (корисний) - 68 л, тип управління - механічне, 174 см, 55 см, 58 см, 50 кг, Колір - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 174 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры нижнее
Общий объем холодильника 273 л
Объем холодильной камеры (полезный) 205 л
Объем морозильной камеры (полезный) 68 л
Глибина 58 см
Тип управления механічна
Класс энергопотребления A+
Годовой расход электроэнергии 237 кВт/год
Хладагент R600a
Особливості внутреннее освещение, скрытые горизонтальные ручки, статическая заморозка
Система размораживания холодильной камеры автоматическая (капельная)
Полки холодильной камеры закаленное стекло (4 шт.)
Дверные корзины 4
Контейнер для овощей 1
Полка для бутылок в дверях
Система размораживания морозильной камеры ручная
Количество секций в морозильной камере 3
Виробник Arctic
Опис

Придбати Холодильник ARCTIC ARХC-2510 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Двокамерний холодильник може похвалитися хорошим показником загального обсягу і мінімальною витратою електроенергії. Він виконаний в традиційному дизайні, який зможе знайти собі місце в будь-якому інтер'єрі, працює під механічним управлінням в кліматичному класі N-ST.

Статична система охолодження. Двокамерний холодильник використовує в роботі статичну систему охолодження. Система такого типу доступна і ефективна, вважається найпоширенішою в світі. Вона дозволяє зберегти високу ступінь вологості в камерах, виключаючи ефект обветривания продуктів.

Високий клас енергоспоживання. Клас А + говорить про високоякісних компонентах в конструкції холодильника, енергоефективність яких дозволить вам заощадити.

Холодоагент R600a. Холодоагент R600a - один з кращих на сьогоднішній час. Він відрізняється високою продуктивністю і надійністю, а також мінімальним енергоспоживанням.

Вільне розподіл продуктів. Внутрішній простір холодильника дозволить вам розмістити продукти, класифікуючи їх. Полки усередині камер виготовлені з загартованого скла, присутні додаткові сектори для зберігання пляшок.

Робота під механічним керуванням. Двокамерний холодильник дозволяє користувачеві насолодитися абсолютним контролем. Він працює під механічним керуванням, простота якого завжди оцінена максимально.

Холодильник - пристрій, що підтримує низьку температуру в теплоізольованої камері. Застосовується зазвичай для зберігання їжі або предметів, які потребують зберігання в прохолодному місці (ліки, косметика). Побутовий холодильник є майже в кожній родині розвинених країн.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані