Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE) - AT213486 - купити Твердотільні накопичувачі (SSD) в Києві й Україні, доступні ціни на Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE) - AT213486 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE)
Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE)
Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE)
Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE)
Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE)

Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE) - AT213486

Код товару: AT213486
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
внутрішній, Тип флеш-пам'яті - V-NAND 3bit MLC, PCI-E 3.0 (x4), 3300Mb/s, 1300 Mb/s, 2 млн.годин,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Объем памяти 960 ГБ
Форм-фактор 2.5
Скорость записи, макс. 1300 Mb/s
Інтерфейс PCI Express 3.0
Тип внутренний
Скорость чтения, макс. 3300 Mb/s
Тип флеш-памяти V-NAND 3bit MLC
Наработка на отказ 2 млн.часов
Опис

Придбати Накопичувач SSD 2.5" 960GB Samsung (MZ-QLB960NE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Накопичувач є найбільш продаваний у світі накопичувач SATA SSD. Спеціально розроблений і використовує технологію V-NAND і надійний контролер з налагодженим алгоритмом, цей накопичувач є найшвидшим SSD. Він виготовляється в широкому діапазоні форм-факторів для сумісним з більшістю хост пристроїв.

Покращені робочі характеристики. Швидкості читання і запису відрізняються дивовижною стабільністю навіть при найвищих навантаженнях і при використанні багатозадачного режиму. Швидкість послідовного запису накопичувача з використанням інтелектуальної технології запису досягає 1900 МБ / с. Швидкість послідовного читання досягає 3000 МБ / с.

Покращена надійність. Зберігайте і обробляйте 4K відео і 3D дані за допомогою новітніх програм і не турбуйтеся про збереження даних. Ресурс накопичувача по запису (TBW) в 8 разів перевищує аналогічну характеристику попередньої моделі накопичувача.

Smart сумісність. Оцініть переваги збільшення швидкості комунікації SSD з вашої хост системою. Налагоджений ECC алгоритм і новий MJX контролер володіють вищою швидкістю роботи, а більш ефективно працююча команда queued trim забезпечує поліпшену сумісність з ОС Linux. Вдосконалені технології забезпечують поліпшену сумісність накопичувача з вашої комп'ютерною системою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані