Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004) - AT213531 - купити Іграшки для малюків в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004) - AT213531 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004)

Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004) - AT213531

Код товару: AT213531
Немає в наявності
Короткий опис:
іграшка для купання, Від 12 місяців, Колір - різнокольоровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 12 месяцев
Колір разноцветный
Тип игрушка для купания
Виробник Munchkin
Опис

Придбати Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Іграшка для ванної Munchkin Scooper Hooper (012004)

"Просіювання" водички, гра в м'яч або захоплююче водне поло - які ігри під час купання воліє ваш малюк? Ігровий набір для купання Munchkin Scooper Hooper дозволить поєднувати найрізноманітніші види діяльності під час ванних процедур, що зробить купання справжнім олімпійським змаганням для крихти! Ви зможете закріпити за допомогою присоски сачок на стіні і малюк буде грати в баскетбол. Або використовувати сачок, щоб виловлювати кульки з води.

Особливості моделі:

- присоска перетворює сачок в баскетбольне кільце

- сітка для лову плаваючих м'ячиків

- надійне кріплення на стінці ванни

- розвиває координацію рук і очей

- м'ячики плавають і бризкаються водою

- яскравий, привабливий для малюків дизайн

- виготовлений з безпечних для дитини матеріалів

- не містить бісфенол А

Munchkin - американська компанія, яка створює унікальні продукти, використовуючи інноваційні розробки та ідеї. В основі виробництва лежить завдання створювати продукти, які полегшують догляд за дитиною і організацію побуту.

Munchkin - це американський виробник дитячих товарів. Компанія займає на ринку США одну з провідних позицій. Продукція цього бренду користується попитом завдяки високій якості і невисокій вартості.

Протягом більше 25 років американська компанія Munchkin працює над тим, щоб позбавити світ від обридлих прозових товарів і полегшити життя кожного з батьків, пропонуючи інноваційні рішення для догляду за малюком.

Munchkin знає, що саме невеликі деталі в житті батьків і дітей мають вирішальне значення - усі товари цієї марки прості і зрозумілі навіть дитині, при цьому вони здатні перетворити звичайні завдання на справжнє задоволення!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані