Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS) - AT214275 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS) - AT214275 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)
Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)
Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)
Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)
Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)

Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS) - AT214275

Код товару: AT214275
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
автоматичне відключення, протикрапельна система, система захисту від накипу, колір - блакитний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Безопасность и защита автоматическое отключение, противокапельная система, система защиты от накипи
Колір Blue
Потужність 2200 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 5 бар
Объем резервуара 1.3 л
Паровой удар 300 г/мин
Постоянная подача пара 110 г/мин
Функції вертикальное отпаривание, разбрызгиватель
Розміри 23 x 21 x 35 см
Особливості отсек для хранения шнура
Виробник BRAUN
Вага 2.8 кг
Опис

Придбати Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)

Новий Braun CareStyle Compact поєднує в собі потужність парогенератора з практичним компактним дизайном, завдяки чому ви зберігаєте 50% часу і місця. Унікальне поєднання технології DoubleSteam і першої в світі технології FreeGlide 3D, забезпечує найкращі результати при прасування вдвічі швидше.

Більш того, інноваційний вертикальний дизайн CareStyle Compact займає на 50% менше місця, ніж інші парогенератори Braun, що залишає вам більше місця на вашій прасувальної дошки і в шафі. Перша в світі підошва FreeGlide 3D забезпечує плавне і швидке ковзання навіть в зворотному напрямку.

Краща підошва від Braun. Унікальне покриття Eloxal Plus забезпечує надзвичайну гнучкість для прискорення процесу прасування. Швидко розгладжуючи одяг, ви отримуєте бажаний результат швидше, ніж будь-коли раніше. Підошва також вдвічі міцніше нержавіючої сталі.

Режим «Eco». Ви можете включити режим «Eco», коли не потрібно багато пара, наприклад для прасування речей з синтетичних тканин. Це зменшить споживання електроенергії на більш ніж 30%. Подвійна подача пара.Проізводіт вдвічі більше пара ніж звичайні праски, що скорочує час прасування вдвічі. Температура пара на 100% вище, тому всі складки легка прибрати всього лише одним рухом.

Ефективна робота парової системи. Більша кількість пара в порівнянні з паровим утюгом.Високое тиск допомагає пару повністю проникати в тканину, щоб з легкістю розрівняти навіть «вперті» складки. Безпечний для одягу. Безпечна і делікатна прасування на всіх тканинах, незалежно від настройки, для захисту вашого одягу від будь-якого пошкодження під час роботи - незалежно від порядку в якому ви гладите.

Автовимкнення. Функція вимикає прилад, якщо він не використовується протягом 10 хвилин. Зручне зберігання шнура. Шнур, що з'єднує праска з підставою, можна легко скласти і помістити в спеціальні кронштейни на підставу для зручного зберігання. Шнур живлення можна швидко і легко обернути навколо базової станції.

Система безпеки блокування. Система безпеки блокування дозволяє безпечно переносити систему навіть тільки за допомогою однієї руки і наповненим резервуаром з водою. Три способи розміщення праски. Швидко і зручно: ви можете "припаркувати" праска в такому положенні, яке найкраще підходить під час прасування: вертикально і горизонтально на прасувальної дошки або вертикально на базі станції. Фільтр проти накипу. Легко і зручно - завдяки фільтру проти накипу, більше не потрібно очищати праску від накипу. Ви отримуєте термін служби системи в 5 разів довше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані