Міксер Gorenje M 400 ORAW - AT215176 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер Gorenje M 400 ORAW - AT215176 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Міксер Gorenje M 400 ORAW
Міксер Gorenje M 400 ORAW
Міксер Gorenje M 400 ORAW
Міксер Gorenje M 400 ORAW
Міксер Gorenje M 400 ORAW

Міксер Gorenje M 400 ORAW - AT215176

Код товару: AT215176
В наявності
1 588 грн
Короткий опис:
Тип - ручний, потужність - 400 Вт, кількість швидкостей - 5 швидкостей, кнопка від'єднання насадок - так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 400 Вт
Тип ручной
Насадки венчики, крюки для замеса теста
Количество скоростей 5
Матеріал корпусу пластик
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Міксер Gorenje M 400 ORAW Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Міксер необхідний кожній господині практично щодня. Навіть тим, хто не любить домашню випічку важко уявити собі меню без повітряного омлету або домашнього морозива. А господаркам, що радує свою сім'ю тортами, тістечками і несолодкої випічкою без міксера просто не обійтися. Модель міксера Gorenje M 400 ORAW- інноваційне рішення від відомої фірми за прийнятною ціною.

Сучасна модель міксера обладнана двома комплектами насадок. Основні віночки використовуються для приготування основних збивати страв: кремів, бісквітів, глазурі. Гаки-тістомісильники не замінні, якщо вирішено приготувати тісто для піци або ніжне, повітряне картопляне пюре. Забезпечити індивідуальний підхід до кожного з продуктів допоможуть 5 швидкостей роботи.

Міксери - це побутові помічники, без яких не може обійтися сьогодні жодна господиня. І, ймовірно, кожен знає, що це прилад для приготування страв з використанням ретельного змішування компонентів. В результаті на виході виходить пишна однорідна суміш, збагачена повітрям. Міксером можна збити яйця, вершки, з його допомогою приготувати різні коктейлі, муси, смачні омлети, пюре, соуси, а також - замісити тісто. З'явилися на ринку в ХХ столітті.

Залежно від способу експлуатації розрізняють: ручні міксери зазвичай невеликих розмірів, без праці очищається від забруднень, але не можуть працювати без вашої участі. Купуючи таку модель, зверніть увагу на ручку, щоб забезпечити зручність утримування в руці.

Стаціонарні звільнять вас для іншої роботи, так як спеціальна ємність закріплюється в підставці, і пристрій не вимагає постійного контролю. У деяких моделях прилад знімний, від'єднавши його, ви отримуєте пристрій ручного типу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані