Пральна машина VIMAR VWM 756 R - AT218476 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина VIMAR VWM 756 R - AT218476 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина VIMAR VWM 756 R

Пральна машина VIMAR VWM 756 R - AT218476

Код товару: AT218476
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, тип - напівавтомат, Кількість обертів - немає даних, максимальне завантаження - 7 кг, кількість програм - 2, 83 см, 72 см, 44 см, Колір корпусу - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 72 см
Висота 83 см
Тип полуавтомат
Глибина 44 см
Максимальная загрузка 7
Тип загрузки вертикальная загрузка
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Программы стирки деликатная стирка, отжим, стирка
Функції механическое управление
Особливості помпа откачки воды, таймер стирки
Цвет дверцы White
Виробник VIMAR
Опис

Придбати Пральна машина VIMAR VWM 756 R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vimar VWM 756 R - компактна і надійна пральна машина, яка стане вірною помічницею для будь-якої господині, допоможе швидко і якісно відіпрати велике кількості білизни за один раз. Вона стане ідеальним вибором для тих, у кого немає централізованого водопостачання, тому що не вимагає до нього підключення. Її легко переміщати, вона не займає багато місця, що зробить її прекрасним вибором для дач, заміських будинків і невеликих квартир. Порадує користувачів і її демократична ціна.

Vimar VWM 756 R - напівавтоматична пральна машина, яка володіє великою місткістю і відрізняється чудовою функціональністю. Вона складається з двох містких баків: бак на 7 кг для прання і бак на 5 кг для віджиму білизни. Тип завантаження - вертикальний, що дозволить навіть в процесі прання додавати забуте білизна. Працює пральна машина від двох потужних і надійних двигунів.

Дана модель має потужність в 360 Вт, при цьому потужність віджиму становить 170 Вт, що дозволить швидко і якісно випрати і віджати білизну. Для зручності користувачів передбачено дві програми прання - делікатне і нормальний режим, а також таймер прання і віджимання. Виконана пральна машина в сучасному дизайні. Прості лаконічні форми, компактні розміри, класичний дизайн дозволять їй гармонійно вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення. Особливу витонченість машинці надає верхня кришка їх міцного загартованого скла.

Сучасні пральні машини-напівавтомати ТМ "Vimar" мають ряд переваг: відсутність необхідності підключення до центральної системи водопостачання, невеликі габарити, легкість переміщення, а також демократична ціна. Крім того, напівавтомати є більш економічними в експлуатації, що зумовлює вибір споживача в їх користь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані