Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) - AT021909 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) - AT021909 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) - AT021909

Код товару: AT021909
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 600 аркушів
Час виходу першої сторінки 7.8 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 35 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Максимальна кількість копій 999 шт
Оптична роздільна здатність сканера 300 dpi
Ширина від 121 до 160
Висота 422.5 мм
Глибина 457 мм
Вага 22.34 кг
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)
Це багатофункціональний пристрій формату A4 розроблено для підприємств, що прагнуть до найбільш раціонального використання коштів, і забезпечує швидку і ефективну роботу в монохромному режимі. Компактний дизайн дозволяє легко розмістити його в будь-якому приміщенні. Пристрій можна помістити як на стіл, так і на підлогу.

Оптимізація документообігу
Завдяки своїй надійній конструкції, максимальної місткості лотків 1100 листів і швидкості друку 35 стр. / Хв пристрій imageRUNNER 1435i підходить для невеликих робочих груп з великим навантаженням і великим обсягом документообігу. Легкість документообігу забезпечується завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню, а також високопродуктивної кольоровому скануванню і можливості перетворення в різні формати. Користувачі можуть сканувати і відправляти документи в необхідні пункти призначення, включаючи електронну пошту і папку загального доступу. Ще більша гнучкість забезпечується завдяки можливостям мобільного друку і сканування, а також функції прямого сканування на USB-накопичувач або друку з нього.

Керуйте своїми витратами
Пристрій поєднує можливості декількох пристроїв в одному, забезпечуючи економічність і ефективність. Загальні витрати на друк можна ще більше скоротити завдяки функціям, які усувають навантаження на керівників і управлінський апарат. До таких функцій відносяться автоматичний збір свідчень лічильників, управління тонером і віддалена діагностика, а також функції централізованого управління пристроєм і групами пристроїв. Більш того, управляти витратами на друк тепер неймовірно легко: вбудована підтримка програми Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і простоту управління, дозволяє відстежувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів, а також створювати звіти по діяльності окремих користувачів.

Забезпечення безпеки даних
Захист інформації забезпечується за допомогою безлічі стандартних функцій, таких як вбудована безпечний друк і підтримка стандартних протоколів захисту мережі, наприклад IP Sec. Додаткові функції безпеки, до яких відносяться управління правами доступу користувачів і PDF з шифруванням, забезпечують нові рівні безпеки для захисту конфіденційної інформації.

Ефективне управління пристроями
Завдяки новому контролеру imageRUNNER пристрій підтримує різні стандарти, такі як PCL і Genuine Adobe PS, і легко інтегрується в ІТ-середовище. imageRUNNER 1435i скорочує навантаження на керівників і управлінський апарат відділу завдяки автоматичному збору показів лічильників, а також діагностиці та управління витратними матеріалами. Для зниження часу простоїв оновлення вбудованого ПЗ можна здійснювати з пристрою віддалено. Компактна конструкція для установки на столі або на підлозі в поєднанні з поліпшеними можливостями управління роблять пристрій imageRUNNER 1435i ідеальним вибором для оптимального розгортання поряд з більш широкими лінійками imageRUNNER і imageRUNNER ADVANCE.

Зробіть вибір
Цей пристрій відповідає вимогам ENERGY STAR®, відповідає останнім вимогам екологічних маркувань, таких як Blue Angel, і має низький показник TEC, споживаючи не більше 2 Вт в сплячому режимі. Крім того, imageRUNNER 1435i створений з використанням біо- і перероблених пластмас.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані