Телевізор SONY KDL32WD756BR2 - AT022467 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KDL32WD756BR2 - AT022467 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор SONY KDL32WD756BR2

Телевізор SONY KDL32WD756BR2 - AT022467

Код товару: AT022467
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, аналоговий, Колір панелі сріблясто-чорний, VESA VESA (300x200 мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED, Smart TV
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Серебристо-черный
VESA VESA (300x200 мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки Edge LED
Технологии улучшения изображения 24p True Cinema, Advanced Contrast Enhancer, Motionflow XR 400 Гц
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х HDMI, 2 х USB, CI+, Headphone, SCART
Энергопотребление 40 Вт
Вес с подставкой 6.9
Частота обновления 400Гц
Процессор изображения X-Reality PRO
Вес без подставки 6.4
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор SONY KDL32WD756BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KDL32WD756BR2
Якість зображення краще, ніж Full HD. Простий доступ до фільмів, серіалів і програм. Тонкий і елегантний дизайн. Тепер можна дивитися телевізор - і робити це стильно.
Особливості: оціните деталізацію роздільної здатності Full HD 1080p. Відкрийте для себе хвилюючий світ виключної чіткості зображення, що б ви не дивилися, завдяки унікальним алгоритмам обробки зображення X Reality PRO. Дивіться фільми і ролики з усього світу на YouTube. Насолоджуйтесь чистим, потужним і спрямованим звуком з Bass Reflex Speaker.

Блискуча якість зображення високої чіткості. Оцініть вражаюче якість зображення в дозволі Full HD, що б ви не дивилися. Унікальний процесор обробки зображень X Reality PRO від Sony аналізує, обробляє і покращує якість зображення, насичуючи кожен кадр новими деталями і реалізмом, навіть при перегляді відео низької якості з Інтернету. Кожна деталь, доведена до досконалості. Завдяки технології X-Reality PRO виконується аналіз і зіставлення відтвореного зображення з унікальною базою даних, що дозволяє поліпшити якість зображення в деталях. Домогтися приголомшливою реалістичності картинки нам допомагає багатий досвід в кіновиробництві та створенні телепередач.

Новий рівень реалізму. Для підвищення чіткості та якості зображення процесор обробки зображень X-Reality PRO застосовує різні алгоритми шумозаглушення. Переконайтеся самі, наскільки підвищується яскравість, плавність і реалістичність картинки! Дуже добре виглядає в будь-якому інтер'єрі. Цей телевізор не буде центральним елементом вашої вітальні, а гармонійно доповнить обстановку. Він відмінно підходить для кріплення на стіні, не займає багато місця і ідеально вписується в навколишній інтер'єр. Відкрийте для себе ще більше улюблених розваг. Хочете переглянути улюблений фільм? Може бути, вам цікаво подивитися нові ролики на YouTube? Завдяки телевізорів Sony ваші можливості безмежні.

Кабелі й проведення не знадобляться. Мережевий кабель вам більше не знадобиться. Транслюйте будь-який контент, включаючи музику і фільми, по Wi-Fi і забудьте про вічно поплутаних проводах. Технологія Screen Mirroring. З функцією дублювання екрану можна дивитися контент і користуватися мобільними додатками зі смартфона на екрані телевізора Sony. Кращі моменти і спогади заграють новими фарбами на великому екрані - порадуйте себе, друзів і близьких. Photo Sharing Plus. З функцією Photo Sharing Plus ділитися фотографіями і відеороликами з друзями на великому екрані стало просто як ніколи. Під час перегляду можна простим рухом "забрати" сподобалися кадри собі - підтримується підключення до 10 пристроїв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані