Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001) - AT023392 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001) - AT023392 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001)

Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001) - AT023392

Код товару: AT023392
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип друку кольоровий, Тип лазерний, Інтерфейси USB, LAN, Максимальний формат друку А4, Місячний обсяг друку 80 000 стор, Час виходу першої сторінки 6 сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 6 сек
Інтерфейси LAN, USB
Максимальна швидкість монохромного друку 38 арк/хв
Кількість лотків для подачі 3
Оперативная память 1 ГБ
Місткість лотків для подачі 550 аркушів
Місткість вихідного лотка 200
Щільність паперу 60-216 г/м²
Частота процесора 528 МГц
Ширина 458 мм
Висота 388 мм
Вага 28.8
Опис

Придбати Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний принтер Canon LBP-712Cx (0656C001)
Завдяки швидкому високоякісному кольоровому лазерному друку та гнучким налаштуванням для збільшення кількості завантаженого паперу цей компактний принтер зробить продуктивнішим будь-яке робоче місце.

Переваги
- Швидкий кольоровий друк: 38 стор/хв (A4) і 59 стор/хв (A5, альбомна)*
- Підвищена продуктивність завдяки кільком варіантам конфігурації та можливість збільшити кількість завантаженого паперу до 2300 аркушів за рахунок додаткових касет
- Компактні розміри для будь-яких середовищ
- Друк зі смартфонів і планшетів завдяки підтримці служб мобільного друку
- Ефективна робота завдяки місткішим оригінальним картриджам із тонером Canon
- Новий високопродуктивний S-тонер для швидшого друку з низьким енергоспоживанням
- Спрощене встановлення картриджа завдяки автоматичному видаленню заглушки тонера
- Просте керування в мережевому розташуванні
- Додаткові можливості безпечного друку та зберігання
- Зменшення витрат і скорочення відходів завдяки простому двосторонньому друку

Швидкий і гнучкий друк
Цей кольоровий принтер LBP712Cx, що друкує зі швидкістю 38 стор/хв, ідеально підходить для середовищ із високим навантаженням, де найбільше цінують надійність і універсальність. Додавши 4 місткі касети для подавання паперу, ви отримаєте ідеальне рішення для сучасного робочого місця з численними підключеннями.

Велика місткість і компактні розміри
Для ефективної роботи потрібен високопродуктивний принтер, саме тому LBP712Cx має стандартний лоток на 650 аркушів, який за потреби здатен умістити 2300 аркушів. Цей компактний, проте дуже продуктивний офісний помічник не займає багато місця. Універсальний принтер LBP712Cx виконає будь-яке завдання друку. Надрукувати двосторонній документ формату від A5 до A4 ви зможете за лічені секунди.

Робота в дорозі
Завдяки підтримці принтером LBP712Cx служб Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android) друкувати можна з будь-якого сумісного пристрою. Крім того, можна скористатися розширеними функціями друку, доступними в програмі Canon PRINT Business. Якщо ви використовуєте на роботі служби Google, то зможете підключити принтер LBP712Cx до Google Cloud, щоб забезпечити безперешкодну інтеграцію.

Місткі картриджі з тонером
Компанія Canon суттєво вдосконалила конструкцію картриджів із тонером. Тепер заглушка для тонера всередині картриджа автоматично видаляється після його встановлення, що суттєво скорочує кількість відходів і час встановлення. Хоча розміри нових оригінальних картриджів Canon залишилися такими ж компактними, тепер вони значно місткіші, що дає змогу працювати ще продуктивніше.

Інтелектуальні мережеві функції
Принтер LBP712Cx стане чудовим доповненням вашого парку пристроїв. Підтримка мов принтерів PCL5e/6 і Adobe PostScript дає змогу без зайвих зусиль інтегрувати принтер у будь-які керовані мережеві середовища. Принтер LBP712Cx також чудово підходить для керованих середовищ друку та сумісний із системою віддаленого керування обслуговуванням Canon e-Maintenance. Крім того, його можна інтегрувати в платформу керування друком Canon uniFLOW, щоб забезпечити доступ до ефективної та безпечної служби My Print Anywhere, а також отримати додаткові переваги, як-от функції звітування та окупність витрат.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
Мария
17-07-2020 10:34:41
Работаю секретарем в небольшой компании, меня часто просят распечатать разные документы. Но недавно у нас было обновление техники и купили новый принтер - Canon LBP-712Cx. Сказать, что я довольна, - ничего не сказать. Я в восторге! Во-первых, он цветной, во-вторых – к нему подключаются даже с телефонов. А как быстро он работает! Отдельно о компании: ребята – молодцы. Сразу предложили скидку, а доставили принтер в тот же день! Однозначно рекомендую!
Переваги:
Легкость подключения
Недоліки:
Не обнаружены
особисті дані