NAS Synology DS216se - AT024236 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology DS216se - AT024236 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Synology DS216se
NAS Synology DS216se
NAS Synology DS216se
NAS Synology DS216se
NAS Synology DS216se

NAS Synology DS216se - AT024236

Код товару: AT024236
Немає в наявності
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Підтримка рівнів RAID Synology Hybrid RAID, Basic
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA, 2.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 16000 Гб (2 жестких диска по 8 ТБ)
Тип Сетевой накопитель
Системная память 256 МБ
Процесор Marvell Armada 370
Тактова частота процесора 800 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддержка транспортных протоколов HTTP, HTTPS, FTP, TFTP, PPPoE, POP3, PPTP, SNTP, TCP/IP, UPnP, DHCP, DyDNS, NFS, NTP, AFP, CIFS/SMB, LLTD, iSCSI, IPv6, SSH, SNMP, SMTP, SSL/TLS
Поддерживаемые файловые системы FAT32, EXT3, EXT4, HFS+
Поддерживаемые приложения файловый веб-менеджер, медиапортал, станция загрузки, система видеонаблюдения, Приложения QPKG, сервер iTunes, сервер VPN, Сервер Squeezebox, UPnP медиа сервер, MySQL Сервер, RADIUS Сервер, phpMyAdmin, Webalizer, Time Backup
Опис

Придбати NAS Synology DS216se Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Середня швидкість читання NAS Synology DS216se з конфігурацією RAID 1 в середовищі Windows складає більше 102 МБ / с, а записи - більш 59 МБ / с . Вбудований модуль операцій з плаваючою комою не тільки підвищує ефективність головного CPU, але і збільшує швидкість створення мініатюр під час завантаження великої кількості фотографій і відеофайлів.
Сервер DS216se заснований на принципі енергоефективності та споживає 13.73 Вт під час роботи і 5.12 Вт в режимі глибокого сну жорсткого диска *, що скорочує операційні витрати користувачів. Компанія Synology усвідомлює свою глобальну відповідальність, тому всі продукти Synology виробляються з матеріалів, відповідних директиві ЄС з обмеження використання небезпечних матеріалів, а для упаковки використовуються придатні для переробки матеріали.

Synology DiskStation Manager (DSM) являє собою компактну операційну систему на базі браузера, яка встановлюється на всі сервери DiskStation і RackStation, завдяки чому робота NAS-серверів Synology протікає швидко і без збоїв. ОС DSM, яка володіє інтуїтивним інтерфейсом користувача, полегшує доступ до даних і робить обмін даними простіше й ефективніше. За допомогою Центру пакетів Synology можна завантажити та встановити пакети корисних доповнень, спеціально розроблених для потреб бізнесу або звичайних користувачів, іншими словами, життя стає більш цікавою, а робота - більш продуктивною. Компанія Synology ставить своєю метою надати найбільш зручний спосіб отримання всіх служб на сервері DS216se. Завдяки службі Synology QuickConnect, відсутня необхідність в складній установці системи DDNS. За допомогою служби QuickConnect складна настройка і переадресація портів маршрутизатора залишаються в минулому, що забезпечує миттєвий доступ до робочих та особистих файлів на будь-якому комп'ютері, ноутбуці або мобільному пристрої без додаткових витрат.

File Station являє собою швидке і безпечне додаток, призначений для обміну та управління файлами, які зберігаються на сервері DS216se. Дані з Mac або ПК вивантажуються простим перетягуванням. Завдяки розширеній системі фільтрації пошук документів, фотографій і відеофайлів став набагато простіше. За допомогою FTP-клієнтів або клієнтів електронної пошти сервер DS216se дозволяє легко впорядковувати файли і обмінюватися ними через розширене веб-додаток. Ви також можете обмінюватися файлами і папками з іншими користувачами за допомогою посилань. Доступ до файлів на мобільних пристроях можна отримувати за допомогою програми DS file для мобільних пристроїв. Наявність шифрування за протоколами HTTPS, SSL / TLS і термін дії посилань забезпечують високий рівень безпеки при обміні файлами по Інтернет.

Обмін файлами між платформами Windows, Mac і Linux відбувається безперешкодно, оскільки на сервері DS216se реалізована повна підтримка таких мережевих протоколів, як FTP, SMB2, AFP, NFS і WebDAV. Завдяки інтеграції Windows AD і LDAP, сервер DS216se безперешкодно вбудовується в будь-який наявний мережеве оточення - IT-адміністраторам не потрібно зберігати два комплекти облікових даних. Завдяки функції "Корзина", яка підтримується протоколами AFP, CIFS, WebDAV і додатком File Station, більше не потрібно турбуватися про зниклих файлах. Всі файли, видалені із загальної папки, автоматично переміщаються в корзину.

NAS Synology DS216se є ідеальним місцем для резервного копіювання ваших даних. Незалежно від того, чи є ви користувачем Windows або Mac, ви можете виконувати резервне копіювання даних з комп'ютера безпосередньо на NAS-пристрій Synology за допомогою Cloud Station. Користувачі Mac можуть скористатися вбудованою системою Apple Time Machine. В якості місця розташування резервного копіювання можна вибрати не тільки локальні жорсткі диски, але й підключення USB-накопичувачі або публічні хмарні служби, наприклад Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, SFR і hicloud. Більш того, у додатку Backup & Replication можна створити розкладу завдань резервного копіювання і відновлення сервера в будь певний час, заощаджуючи при цьому дисковий простір і час обробки, завдяки збереженню тільки зазначених блоків даних, які змінювалися між версіями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані