Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334) - AT024439 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334) - AT024439 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с память компа, либо кронштейн проектора, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить мфу в нашем магазине, а также юсб флеш с доставкой по Тернополю.
  • Выгодные цены на стойка тв, предлагаем вам сделать выбор пластик 3d и заказать с доставкой в Сумах.
  • Быстро и удобно заказать телевизор, обратите внимание на сервер купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар ибп компьютера, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам vr очки, стоимость вас приятно удивит.
Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334)

Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334) - AT024439

Код товару: AT024439
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку пряма термодрук/термотрансферна, Інтерфейси підключення USB, RS-232, Роздільна здатність 300 dpi, Тип настільний, Тип друку чорно-білий, Максимальна ширина друку 168 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Godex
Інтерфейси підключення USB, RS-232
Технологія друку прямая термопечать/термотрансферная
Роздільна здатність 300 dpi
Тип настольний
Максимальная ширина печати 168 мм
Швидкість друку 152 мм/с
Вага 15 кг
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334)


На ринку термопринтерів компанія Godex з'явилася ще 1993 року. Головний офіс компанії розташований у Тайвані. Додаткові офіси знаходяться у всьому світі. Компанія розробляє нові і нові технології для вдосконалення свого друкарського обладнання. Головною метою фірми Godex є постачання ринку товарів найвищої якості. Принтери етикеток від Godex мають прийнятні ціни та технічні характеристики, які можна порівняти з більш дорогими брендами.

В індустрії компанії Godex вдалося завоювати міцну позицію та довіру мільйонів клієнтів. Довіра забезпечена багаторічними поставками бездоганно.сконструйованого обладнання для друку. На кожен принтер виробник гарантує. Контроль якості у компанії є першорядним завданням. Тому вся продукція, виготовлена Godex, відповідає міжнародним стандартам ISO 9001.

Принтер етикеток Godex EZ6300 plus (300dpi) (3334)

створений з литої металевої платформи, роздільна здатність друку 300 dpi, швидкість друку 102 мм/сек, ширина друку 168 мм, LСD графічний дисплей, RAM-16 MB. Всі принтери серії GODEX EZ-PLUS мають подвійне буферизування: доки одна етикетка друкується, наступна вже завантажується з комп'ютера на згадку про принтер. Це значно підвищує реальну швидкість друку етикеток через драйвер із використанням черги завдань.

У стандартній комплектації принтер має RTC-мікросхему календаря/годин, інтерфейси USB2.0, RS232 та роз'єм для підключеннямодулів розширення пам'яті CompactFlash
Конструкція друкуючого механізму забезпечена простими регулюваннями лінії друку, а також розподілу тиску на голівку, що дозволяє уникнути перекосів барвної стрічки при друку як вузьких, так і широких етикеток.

Друкувальна головка притискається до етикеток за допомогою трьох регульованих упорів. Величину і розподіл тиску, що притискає, легко відрегулювати для досягнення максимальної якості друку етикеток будь-якої ширини. Спеціальна щітка призначена для зняття статичної електрики з фарбуючої стрічки? захист від прилипання риббона фарбуючої стрічки до етикеток у процесі друку.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані