Маршрутизатор Ubiquiti ER-X-SFP - AT027248 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор Ubiquiti ER-X-SFP - AT027248 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на моечный аппарат, предлагаем вам сделать выбор печать пластик и заказать с доставкой в Полтаве.
  • Предлагаем ознакомиться с кабель тв, либо мотокоса, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить принт, обратите внимание на экран, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить новый жесткий в нашем магазине, а также аппарат полировки с доставкой по Никополю.
  • Предлагаем вам товар строительный пылесос, купить с доставкой в Кропивницкий, рекомендуем вам диск компа, цена вас приятно удивит.
Маршрутизатор Ubiquiti ER-X-SFP

Маршрутизатор Ubiquiti ER-X-SFP - AT027248

Код товару: AT027248
В наявності
3 470 грн
Короткий опис:
Режими роботи провідний маршрутизатор, Вхідний інтерфейс SFP, 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX), Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Підтримка VPN так, Особливості живлення пристроїв по PoE, Підтримка транспортних протоколів TCP/IP, PPTP, PPPoE, L2TP, IPv6, IPv4, IGMP, DDNS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ubiquiti
Режимы работы проводной маршрутизатор
Входной интерфейс SFP, 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX)
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Поддержка транспортных протоколов TCP/IP, PPTP, PPPoE, L2TP, IPv6, IPv4, IGMP, DDNS
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3x, IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбит/с), IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 8
Функции межсетевого экрана фильтрация содержимого URL, фильтрация MAC-адресов, фильтрация IP-адресов, NAT
Удаленное управление WEB-интерфейс, Telnet, SSH, SNMP
Ширина 142 мм
Висота 23 мм
Глибина 75
Вага 215 г
Особливості питание устройств по PoE
Опис

Придбати Маршрутизатор Ubiquiti ER-X-SFP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

EdgeRouterX SFP (модель ER-X SFP) є топовою модифікацією EdgeRouterX, в яку додана повна підтримка Passive PoE і один гігабітний SFP-слот.

Особливості
EdgeRouterX SFP – високопродуктивний гігабітний маршрутизатор (роутер) від компанії Ubiquiti. Серцем пристрою є потужний двоядерний процесор MIPS1004Kc з робочою частотою 880 МГц, в розпорядженні якого знаходиться 256 Мб оперативної пам'яті DDR3 і 256 Мб NAND Flash для програмного забезпечення.

Працює пристрій під управлінням Ubiquiti EdgeOS з інтуїтивно зрозумілим графічним Web-інтерфейсом. Для зручного доступу до розширених функцій і налаштувань присутній інтерфейс командного рядка (CLI). Користувачеві доступно 5 портів RJ45 з підтримкою швидкостей 10/100/1000 Мбіт, а також додатковий SFP-слот з підтримкою швидкостей 100/1000 Мбіт. Слід зауважити, що всі 5 портів Ethernet підтримують Passive Gigabit PoE 24V (піни 4, 5+, 7, 8-), таким чином, ви можете підключити кілька пристроїв з сумарним споживанням до 50 Вт (але не більше 12 Вт на порт). Саме ж пристрій має максимальне енергоспоживання 5 Вт.

Функціональність і сфера використання ER-X SFP
Така функціональність дозволяє використовувати ER-X SFP в якості одного з ключових вузлів у складі масштабованих мереж для об'єднання пристроїв airMAX та/або UniFi. Наприклад, можна підключити NanoBeam NBE-M5-16, UniFi AP AC і UniFi Video Camera PRO. Або, як варіант, використовувати EdgeRouterX для живлення 5 пристроїв Rocket ac. Незважаючи на такі вражаючі можливості та характеристики, що інженерам компанії вдалося все це вмістити в надкомпактному корпусі з розмірами 142 x 75 x 23 мм, тому у вас не виникне жодних проблем з розміщенням пристрою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані