NAS Asustor AS6104T - AT028143 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Asustor AS6104T - AT028143 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS Asustor AS6104T
NAS Asustor AS6104T
NAS Asustor AS6104T
NAS Asustor AS6104T
NAS Asustor AS6104T

NAS Asustor AS6104T - AT028143

Код товару: AT028143
Немає в наявності
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 4
Підтримка рівнів RAID Basic, 6, 10
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA, 2.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 40000 Гб
Системная память 2048 Мб (расширяется до 8192 Мб)
Процесор Intel Celeron N3050
Тактова частота процесора 1600 МГц (разгоняется до 2160 МГц)
Тип установленной оперативной памяти DDR3L
Поддержка транспортных протоколов HTTP, HTTPS, FTP, FTPS, TFTP, PPPoE, POP3, PPTP, SNTP, TCP/IP, UPnP, DHCP, DyDNS, NFS, NTP, AFP, CIFS/SMB, PAP, CHAP, IPCP, MS CHAP, iSCSI, IPv6, SSH, SNMP, SMTP, SFTP, SSL/TLS
Поддерживаемые файловые системы FAT32, EXT3, EXT4, HFS+
Поддерживаемые приложения файловый веб-менеджер, медиапортал, станция загрузки, система видеонаблюдения, Приложения QPKG, сервер iTunes, сервер VPN, UPnP медиа сервер, Syslog Сервер, TFTP Сервер, Time Backup
Опис

Придбати NAS Asustor AS6104T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

NAS Asustor AS6104T забезпечує підтримку 4K-відео і додаткову ємність сховища, відмінний вибір для професіоналів. AS6104T пропонує вражаючу продуктивність і підтримку 4К-відео. Даний NAS є недорогим рішенням, яке підходить як для дому, так і для малого бізнесу. Перші моделі NAS на базі новітніх процесорів Intel Celeron. Моделі лінійки AS61 оснащені новітнім двоядерним процесором Intel Celeron покоління Braswell і 2 ГБ двоканальної пам'яті. У конфігурації RAID 5 пристрої забезпечують швидкість читання порядку 224.39 МБ / с і швидкість запису порядку 188.13 МБ / с.
Апаратне шифрування. Орієнтуючись на корпоративні потреби, ASUSTOR оснастила моделі AS61 / AS62 апаратним прискорювачем шифрування, що гарантує повний захист даних з моменту їх потрапляння на NAS. Це означає, що Вам не доведеться турбуватися про те, що конфіденційна інформація потрапить до чужих рук, навіть якщо самі жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Вбудований движок AES-NI забезпечує швидкість читання порядку 224.71 МБ / с і швидкість запису порядку 132.56 МБ / с для зашифрованих даних.

Двоканальна міць. Моделі AS61 / AS62 є першими в світі мережевими накопичувачами з підтримкою двоканальної пам'яті, можливістю відтворення 4К-відео і новітніми процесорами Intel Celeron N3050 / N3150 на борту. Пристрої лінійок AS61 / 62 відрізняються не тільки енергоефективністю, але чудовим поєднанням ціни і продуктивності. Приготуйтеся насолоджуватися кристально чистим 4К-відео у себе вдома! Підключення з використанням технології введення / виводу нового покоління відкриває безмежні можливості. Професійне сховище NAS має мати широкі можливості розширення функцій. Крім 4 дисководів, в ньому є 2 порти USB 2.0, 3 порти USB 3.0 і 2 порту eSATA, за допомогою яких можна створювати сховище з потрібними вам параметрами для роботи і розваг.

Безпроблемна модернізація пам'яті. Залежно від ваших вимог, ви самі вирішуєте питання модернізації пам'яті. Пристрої AS61 / 62 забезпечують користувачам гнучкість при модернізації пам'яті, тому немає причин заздалегідь до придбання пристрою хвилюватися з приводу пам'яті. Для модернізації пам'яті просто знімається кришка мережевого сховища (використовуються 2 слота розширення пам'яті, розширити обсяг пам'яті можна до 8 ГБ). При цьому проблема поліпшення характеристик системи вирішується дуже просто, а мережеве сховище зможе одночасно виконувати більше додатків. Висока якість відтворення звуку з інтерфейсом S / PDIF. Мережеве сховище перетворюється в цифровий музичний центр, а пристрої ASUSTOR серії 61/62 виводять звуковідтворення на локальних програвачах на новий рівень. Додатки SoundsGood і iTunes Server можна використовувати для відтворення високоякісної цифрової музики з мережевого сховища. Крім того, об'єднання з оптичним висновком високої точності S / PDIF забезпечує неперевершену якість і реалістичність звучання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані