Термосумка Thermos Radiance 15 л (148864) - AT028538 - купити Сумки-холодильники та портативні холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Термосумка Thermos Radiance 15 л (148864) - AT028538 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Термосумка Thermos Radiance 15 л (148864)

Термосумка Thermos Radiance 15 л (148864) - AT028538

Код товару: AT028538
В наявності
966 грн
Короткий опис:
Об'єм 15 л, Режим роботи збереження температури, Розміри 25.4 х 21.6 х 28 см, Вага 0.4 кг, Колір синій,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 15 л
Колір синий
Режим работы сохранение температуры
Розміри 25.4 х 21.6 х 28 см
Виробник Thermos
Опис

Придбати Термосумка Thermos Radiance 15 л (148864) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ізотермічна сумка Thermos Radiance 15 л (148864)

Сучасна та яскрава, універсальна невелика сумка-холодильник з міцного поліестеру Thermos Th Radiance 15 л від легендарного виробника термосів і кемпінгового спорядження американської компанії Thermos. Завдяки своєму невеликому обсягу добре підходить для піших кемпінгів, виїздів на природу, заміських прогулянок, поїздок на дачу для невеликої компанії або сім'ї. Добре зберігає початкову температуру продуктів і напоїв в спекотний день.

Унікальний склад матеріалу і система FLех-A-Guard, що являє собою безшовний водонепроникний термоізоляційний шар з гнучкого пластику FDА, забезпечують відмінну ізоляцію, що дозволить зберегти потрібну температуру продуктів до 12 годин (при використанні акумулятора).

Дизайн виробу досить практичний і функціональний. Зовнішній матеріал не схильний до вицвітання і не пропускає вологу.
Додатково є фронтальна і сітчаста бічна кишеня, зверху розташована шнурівка.

Особливості:
- Виконана з міцного поліестеру, 500D, який практичний в експлуатації, легко миється і чиститься.
- Має інноваційну систему ізоляції PU, що забезпечує тривале підтримання початкової температури вмісту.
- Вологостійка внутрішня підкладка PEVA повністю герметична, гігієнічна і легко очищається.
- При оснащенні даної моделі достатнім числом акумуляторів холоду, Thermos Radiance зберігає продукти і напої повністю замороженими або охолодженими протягом 12 годин.

Важливими достоїнствами Thermos Radiance є фірмова, надійна і міцна фурнітура, зручна система закривання/відкривання, яку забезпечує блискавка розташована по всьому периметру верхньої частини термосумки, наявність великої зовнішньої кишені на яскраво-салатової блискавки, клапан швидкого доступу, бічна сітчаста кишеня і зручний наплічний ремінь. Матеріал сумки відмінно миється і відрізняється підвищеною міцністю. А яскравий дизайн тільки підкреслює високий клас виробу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані