Ноутбук HP EliteBook 1040 (Z2X39EA) - AT032272 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook 1040 (Z2X39EA) - AT032272 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук HP EliteBook 1040 (Z2X39EA)

Ноутбук HP EliteBook 1040 (Z2X39EA) - AT032272

Код товару: AT032272
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 520, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit, Вага 1.43 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-6200U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія HP EliteBook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.43 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості Privacy Screen, водонепроницаемая клавиатура
Ширина 337 мм
Висота 16 мм
Глибина 235 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук HP EliteBook 1040 (Z2X39EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Бізнес-ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюди і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Серія Elitebook - серія ноутбуків від Hewlett-Packard, в якій застосовуються найсучасніші технічні розробки та технології. Це міцні ноутбуки з сучасним стилем, створені для тих, кому необхідна максимальна надійність і довговічність при інтенсивній експлуатації, виконання складних обчислювальних завдань, робота з найбільш ресурсоємними додатками і забезпечення захисту даних. В елітній серії представлені моделі з різною конфігурацією і розміром екрана від 12 до 17 дюймів.

Ноутбук HP EliteBook 1040  - це тонкий і легкий ноутбук, який відрізняється винятковою продуктивністю і підходить як для використання в офісі, так і для роботи вдома або в дорозі. Перевірені технології і система безпеки корпоративного класу забезпечать впевненість і можливість справлятися з будь-якими діловими завданнями.

Стильний і міцний корпус
Тепер можна не побоюватися випадкових ударів і попадання рідини. Тонкі, легкі і стильні ноутбуки HP EliteBook спроектовані відповідно з високими вимогами лабораторного стандарту MIL-STD 810G і витримують програму тестування HP Total Test Process.

Надійний захист і висока керованість
У цій моделі є все, що потрібно професіоналу: повноцінне рішення безпеки та інструменти управління для підтримки бізнесу.

Призначений для ефективності
Забудьте про безліч адаптерів: захищені кришкою роз'єми Ethernet, VGA і DisplayPort забезпечать просте підключення до будь-яких пристроїв.

Все для підключень

  • Повний контроль над бездротовими з'єднаннями за допомогою єдиного користувальницького інтерфейсу з підтримкою більшості мереж завдяки HP Connection Manager.
  • Зручний загальний доступ до Інтернет-з'єднання для п'яти пристроїв за допомогою HP Wireless Hotspot. Допоможіть колегам підключитися до Інтернету і підвищити продуктивність.
  • Ви вийдете на абсолютно новий рівень продуктивності за допомогою таких інноваційних програм, як HP ePrint і HP PageLift на своєму HP EliteBook.

З надійним захистом
  • HP Sure Start відновлює продуктивність і скорочує кількість звернень до служби підтримки в разі атаки на систему BIOS або її пошкодження. Ексклюзивний додаток HP - програма HP Sure Start - дозволяє користувачам і службі технічної підтримки скоротити час простою.
  • Зберігайте важливу інформацію в безпечному місці. Програмне забезпечення HP Trust Circles допомагає захистити дані, надаючи тільки призначеним контактним особам доступ до критично важливих файлів.
  • Будьте завжди в строю. Технологія HP BIOS Protection забезпечує додатковий захист від вірусних атак та інших загроз безпеці і призначається для запобігання втрати даних.
  • Забезпечте надійний захист даних, пристроїв і персональних відомостей за допомогою комплекту програм HP для безпеки клієнта, включаючи HP Drive Encryption, HP Device Access Manager з динамічною перевіркою достовірності і HP Secure Erase.
  • Забезпечує стабільну роботу і незмінно високу якість зображення, управління життєвим циклом і підтримку Global Series, на яку ви можете покластися.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані