Ноутбук HP EliteBook x360 1030 (Z2W63EA) - AT032273 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook x360 1030 (Z2W63EA) - AT032273 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 (Z2W63EA)

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 (Z2W63EA) - AT032273

Код товару: AT032273
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 13.3", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit, Вага 1.28 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-7200U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Бізнес
Серія HP EliteBook
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.28 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості водонепроницаемая клавиатура, подсветка клавиатуры
Ширина 317 мм
Висота 15 мм
Глибина 219 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук HP EliteBook x360 1030 (Z2W63EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Бізнес-ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюди і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Серія Elitebook - серія ноутбуків від Hewlett-Packard, в якій застосовуються найсучасніші технічні розробки та технології. Це міцні ноутбуки з сучасним стилем, створені для тих, кому необхідна максимальна надійність і довговічність при інтенсивній експлуатації, виконання складних обчислювальних завдань, робота з найбільш ресурсоємними додатками і забезпечення захисту даних. В елітній серії представлені моделі з різною конфігурацією і розміром екрана від 12 до 17 дюймів.

Ноутбук HP EliteBook x360 1030 G2
Завдяки функції повороту кришки на 360°, п'яти режимам роботи, неперевершеній надійності і часу автономної роботи до 16 годин 30 хвилин тонкий і легкий HP EliteBook x360 1030 стане ідеальним ПК для мобільних фахівців. Це новий стандарт роботи і розваг для будь-якої ситуації.

Неперевершений дизайн HP Elite
Неперевершене поєднання стильного дизайну, довговічності і функціональних можливостей. Приголомшливий HP EliteBook x360 з ідеально сконструйованим, стильним корпусом з цільного алюмінію, обробленим на верстаті з ЧПУ, здатний витримати дванадцять видів несприятливих впливів відповідно до стандарту MIL-STD 810G.

Безмежні можливості
Завдяки можливості повороту екрану на 360 ° ви будете готові до будь-якої ситуації. П'ять режимів функціонування; режими роботи, спільного використання, презентації, конференції та введення даних оптимізують продуктивність і спільну роботу.

Неперевершений захист
Комплексний захист завдяки комп'ютерам HP з максимальними можливостями управління. Рішення HP Sure Start Gen3 захистить BIOS від атак, а додатковий вбудований екран HP Sure View - від сторонніх очей, причому для цього достатньо натискання всього однієї кнопки.

Сплетіння творчості і взаємодії
Цифровий стилус HP Active Pen підтримує рукописне введення, а клавіатура HP Collaboration дозволяє поділитися своєю творчістю натисненням однієї кнопки. Аудіосистема Bang & Olufsen, а також ПО для шумозаглушення HP Noise Cancellation забезпечать прекрасну якість звуку.

Тепер ніхто не суне ніс в ваші справи
Додатковий захисний екран HP Sure View з технологією захисту приватної інформації 3M дозволяє миттєво приховати дані на вашому дисплеї від сторонніх очей. Всього одним натисканням кнопки можна зробити екран темним для тих, хто дивиться на нього під кутом, в той час як ви зможете продовжувати роботу.

Захист з функціями автоматичного відновлення
Початковий стан HP BIOS при кожному завантаженні. Технологія HP Sure Start Gen3 відстежує стан BIOS в пам'яті, самостійно відновлює конфігурацію платформи і індивідуальні настройки BIOS, а також підтримує централізоване управління в масштабах компанії.

Можливість швидкої зарядки
Автономна робота акумулятора до 16 годин 30 хвилин і функція швидкої зарядки HP на 50% за 30 хвилин дозволять вам працювати і розважатися не відволікаючись.

Легкість підключення
Максимальна продуктивність завдяки наявності необхідних роз'ємів для підключення док-станції, Wi-Fi-модуля і можливості установки додаткового модуля 3G/4G.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані