Термосумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B) - AT032372 - купити Сумки-холодильники та портативні холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Термосумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B) - AT032372 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Термосумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B)

Термосумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B) - AT032372

Код товару: AT032372
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 20 л, Режим роботи збереження температури, Розміри 25 х 30 х 23 см, Вага 0.4 кг, Колір синій,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 20
Колір синий
Режим работы сохранение температуры
Розміри 25 х 30 х 23 см
Виробник Thermos
Опис

Придбати Термосумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ізотермічна сумка Thermos Geo Trek 20 л (163565 B) являє собою дуже зручну і легку термосумку, яка виконана з надзвичайно міцного поліестеру щільністю 70 D. Має систему ізоляції IsoTec, що забезпечує тривале підтримання початкової температури вмісту. Внутрішня підкладка PEVA повністю герметична, гігієнічна і легко очищається. Ідеальна для міського використання, зберігання чи транспортування медикаментів, вакцин.

При оснащенні даної моделі достатньою кількістю акумуляторів холоду, Thermos Geo Trek зберігає продукти і напої повністю замороженими або охолодженими протягом 24 годин.

Важливими достоїнствами Термос Джео Трек є фірмова, надійна і міцна фурнітура, а також посилене дно і зручний наплічний ремінь. Сучасний дизайн тільки підкреслює високий клас виробу.

Особливості:
- Термосумка функціонує так само, як термос – надійно зберігає початкову температуру продуктів і напоїв.
- Для більш тривалого збереження продуктів замороженими або охолодженими – аж до 24 годин – рекомендується використовувати достатню кількість акумуляторів холоду.
- Перед використанням акумулятори холоду потребують попереднього заморожування протягом 8-12 годин в морозильній камері.
- Зручність і дуже висока ступінь практичності сумки обумовлені використаними при її виробництві високоякісними зносостійкими матеріалами, що не бояться будь-яких впливів зовнішнього середовища, а також різкого перепаду температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані