Термобокс Playmate Elite Igloo (43364) - AT032410 - купити Сумки-холодильники та портативні холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Термобокс Playmate Elite Igloo (43364) - AT032410 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Термобокс Playmate Elite Igloo (43364)

Термобокс Playmate Elite Igloo (43364) - AT032410

Код товару: AT032410
В наявності
1 857 грн
Короткий опис:
Об'єм 15 л, Збереження температурного режиму до 24 годин, Колір синій, Вага 1.82 кг, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 15 л
Сохранение температурного режима до 24 часов
Колір синий
Матеріал пластик
Виробник Igloo
Опис

Придбати Термобокс Playmate Elite Igloo (43364) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Playmate Elite Igloo (43364)
- це надійний термобокси для ваших поїздок на пікнік. Напевно під час поїздок на природу ви мріяли про сумку, яка б зберігала ваші продукти і напої прохолодними. Адже завжди приємно в жаркий літній день на пікніку втамувати спрагу холодною водою або зробити салат з свіжих помідорів. Це стане можливим, якщо ви купите Igloo Playmate Elite 15л . Цей термобокс зробить ваше перебування на природі комфортним.

Дизайн
Предмет виготовлений їх якісного жорсткого пластика. Він має приємні обтічні форми і відмінно буде виглядати в багажнику вашого автомобіля.

Термобокс отримав сталеві обрезинені колеса і телескопічну ручку для легкості переміщення.
Кришка розташована зверху і зручно відчиняється однією рукою. ви легко завантажте або розвантажите вміст, говорять користувачі у відгуках про Igloo Playmate Elite 15л .

Система охолодження
Бокс працює за рахунок акумуляторів холоду, які вам потрібно буде просто заморозити в домашньому холодильнику і перед виїздом встановити в пристрій. Вони будуть підтримувати прохолоду протягом доби, свідчать огляди Igloo Playmate Elite 15л .Этому сприяє і якісна ізоляція стінок і кришки з подвійною піни.

Надійність
Він отримав надійне кріплення. Можете не турбуватися, що контейнер відкриється в самий невідповідний момент. Вгорі, поряд з ручкою, розташована спеціальна кнопка-засувка, яка не допустить випадкового розорювання ємності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані