NAS Synology DS1817+(8GB) - AT034522 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology DS1817+(8GB) - AT034522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)
NAS Synology DS1817+(8GB)

NAS Synology DS1817+(8GB) - AT034522

Код товару: AT034522
Немає в наявності
Короткий опис:

Кількість слотів для HDD 8, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції функція відновлення RAID-масиву, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, зміна рівня RAID, міграція RAID, можливість монтування образів ISO, підтримка Bitmap, підтримка S.M.A.R.T., сканування на збійні блоки, гаряча заміна дисків, Підтримка рівнів RAID 5, 0, 10+Spare, Hybrid RAID, JBOD, 10, 6, 5+Spare, 1, Basic, Порти 1 x eSATA, 2 x eSATA, 4 x USB 3.0, 4 х RJ-45, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 8
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції функция восстановления RAID-массива, сканирование на сбойные блоки, поддержка S.M.A.R.T., поддержка Bitmap, миграция RAID, изменение уровня RAID, горячая замена дисков, возможность монтирования образов ISO
Порти 1 x eSATA, 2 x eSATA
Підтримка рівнів RAID Hybrid RAID, 10+Spare, 5+Spare, 6, 10, Basic
Типи HDD, що підтримуються 2.5” SATA, 3.5” SATA
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 8192 Мб
Процесор Intel Atom C2538
Тактова частота процесора 2400 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR3
Поддержка транспортных протоколов UPnP, TFTP, TCP/IP, SSL/TLS, SSH, SNTP, SNMP, SMTP, SMB, PPTP, PPPoE, POP3, NTP, NFS, LLTD, iSCSI, IPv6, HTTPS, HTTP, FTP, DHCP, CIFS, Bonjour, AFP
Поддерживаемые файловые системы HFS+, FAT32, EXT4, EXT3, Btrfs
Поддерживаемые приложения файловый веб-менеджер, станция загрузки, система видеонаблюдения, сервер VPN, сервер iTunes, Приложения QPKG, медиапортал, Webalizer, Time Backup, TFTP Сервер, RADIUS Сервер, phpMyAdmin, MySQL Сервер, HASP
Поддержка IP-камер, до 40
Количество вентиляторов охлаждения 2 шт. (12 см)
Тип установки настольний
Ширина 343 мм
Довжина 243 мм
Висота 166 мм
Опис

Придбати NAS Synology DS1817+(8GB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Synology DiskStation DS1817 + — це сервер NAS з 8 відсіками для дисків на базі чотирьохядерного процесора з механізмом апаратного шифрування AES-NI.
Сервер оснащений чотирма портами 1GbE LAN, і в нього можна встановити мережеву карту 10GbE або плату адаптера M. 2 під два диска SSD для підвищення швидкості роботи в мережі або продуктивності за рахунок кешування SSD.

Сервер DS1817+ оснащений двоканальною пам'ятю і слотом PCIe.
В нього можна встановити плату адаптера M. 2 для двох дисків SSD, M2D17 або мережеву карту 10GbE для високопродуктивного системного кешування з високим показником IOPS і надшвидкої передачі даних відповідно.

Файлова система Btrfs використовує самі передові технології зберігання даних для захисту даних від пошкодження та зниження витрат на обслуговування з допомогою оптимізованих знімків.

File Station — це швидкий і безпечний веб-інструмент управління, що дозволяє легко перетягувати і вставляти файли без складного налаштування на Mac або ПК.

Office — це спеціальний пакет для спільної роботи, який поєднує в собі зручність загальнодоступних хмарних середовищ з конфіденційністю і безпекою приватних хмарних сховищ.

Система зберігання даних Synology iSCSI підтримує більшість рішень по віртуалізації для підвищення ефективності роботи з допомогою простого інтерфейсу управління.
Інтеграція VMware vSphere 6 і VAAI допомагає розвантажити операції звернення до запам'ятовуючого пристрою і оптимізує обчислювальну потужність.
Підтримка технології Windows Offloaded Data Transfer (ODX) підвищує ефективність передачі даних і швидкість їх міграції.
Підтримка сервісу OpenStack Cinder перетворює вашу систему NAS Synology в компонент блочного сховища.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані