Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES) - AT034965 - купити Корпуси та БЖ для серверів в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES) - AT034965 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES)
Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES)
Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES)

Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES) - AT034965

Код товару: AT034965
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт БП ATX 12V v2.3, Модульне підключення кабелів немає, Діаметр вентиляторів 1x80 мм, Тип БП для комп'ютерів, Модуль PFC активний, Кількість роз'ємів SATA 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Мощность блока питания 500 Вт
Охлаждение вентилятор: 40 мм
Розміри 235 x 100 x 40 мм
Призначення для серверов
Виробник Seasonic
Опис
6534

Придбати Блок живлення Seasonic 500W (SS-500ES) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Блок живлення

Seasonic 500W (SS-500ES)

зацікавить найбільш широкі маси споживачів як блок живлення повсякденного застосування. Використання високоякісних компонентів, ці блоки живлення практично не виділяють шуму та тепла, чим відмінно підходять у тих випадках, коли 'мовчання золото'.

Блок живлення SeaSonic 500W підходить для систем форм-фактору ATX. Представлена модель працює з потужністю 500 ват та забезпечена різноманітними роз'ємами, які необхідні для підключення супутніх пристроїв. SeaSonic 500W має розміри 8.6х15х14 сантиметрів і має сріблястий корпус. Забезпечений пристрій також активною системою охолодження з вентиляторамирозміром 8x8 см. Пристрій не ускладнений кабелями, що відстібаються, підсвічуванням і декоративним обплетенням проводів, що робить його ціну демократичною і привабливою.

Sea Sonic Electronics Co., Ltd безперервно були зосереджені на дослідженнях, розробці та виробництві високоякісних джерел живлення. Протягом останніх десятиліть Sea Sonic завоював репутацію лідера інновацій, який запроваджує найсучасніші технології на виробництві блоків живлення. Місією Seasonic, як і раніше, є створення актуальних професійних рішень, які відповідають поточним потребам ІТ-індустрії.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані