Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L - AT037583 - купити Вентилятори в Києві й Україні, доступні ціни на Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L - AT037583 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L

Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L - AT037583

Код товару: AT037583
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Додатково підлоговий, дистанційне керування, Розмір 1400 х 450 х 400 мм, Швидкість обертів 3 швидкісних режими, Матеріал пластик, Рівень шуму 55dB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Скорость оборотов 3 скоростных режима
Розмір 1400 х 450 х 400 мм
Матеріал пластик
Додатково дистанционное управление, напольна
Уровень шума 55dB
Опис

Придбати Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вентилятор Gorenje SMARTAIR360L

Стильний сучасний вентилятор Gorenje SMART AIR 360 L є ідеальним поєднанням високих якісних характеристик, довговічності, практичності і комфорту. Відомий та надійний виробник зарекомендував себе високою якістю своєї продукції. Кожна модель повинна пройти тестування і відповідає всім необхідним стандартам якості.
 
характеристика моделі
Вентилятор Gorenje SMART AIR 360 L виконаний з якісного пластика за передовими технологіями. Модель розроблена для установки на підлогу і тому є дуже зручною і мобільною. Невелика вага, компактні розміри дозволяють вільно і легко переміщати цю модель. Розробники продумали три різні швидкості, які легко переключаються і дозволяють вибрати необхідний режим.
 
максимум комфорту
Вентилятор Gorenje SMART AIR 360 L простий у використанні і обслуговуванні. При дотриманні правил використання він прослужить вам протягом тривалого часу. У моделі передбачено зручний пульт дистанційного керування, який забезпечує легке і просте управління. Додатковий комфорт забезпечує дисплей, який завжди відображає необхідну інформацію.
 
3D обертання
Автоматичне коливання вентилятора на 90 ° повертікалі і на 360 ° по горизонталі
 
Режими повітряного потоку
3 режими повітряного потоку включають режим Normal, Natural і Sleep. Normal дозволяє вручну вибирати швидкості роботи. Natural режим імітує природний вітер, збільшуючи і зменшуючи потужність повітряного потоку. Режим Sleep відрізняється дуже тихою роботою під час вашого сну.
 
функція ECO
Функція ECO являє собою інтелектуальну роботу приладу. Вона автоматично регулює потужність роботи залежно від поточної температури: чим вища температура в приміщенні, тим сильніше повітряний потік створюється вентилятором.
 
Датчик присутності
Автоматичне коливання і напрямок обертання вентилятора в залежності від положення людей в кімнаті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані