Телевізор SONY KD49XE7077SR2 - AT038093 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD49XE7077SR2 - AT038093 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор SONY KD49XE7077SR2

Телевізор SONY KD49XE7077SR2 - AT038093

Код товару: AT038093
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі срібло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 49
Тип телевизора 4K-телевизоры, Smart TV
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Тип подсветки Edge LED
Технологии улучшения изображения Live Colour Technology
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 x Спутниковый вход, 1 х RJ-45, 3 х HDMI, 3 х USB, CI+, Composite, Headphone, антенный
Операційна система Linux
Энергопотребление 120 Вт
Размеры с подставкой 1102 x 694 x 252 мм
Размеры без подставки 1102 x 646 x 70 мм
Вес с подставкой 12.1 кг
Частота обновления Motionflow XR 400 Гц
Процессор изображения 4K X-Reality PRO
Підтримувані формати AVCHD, AVI, HEVC, JPEG, MKV, MP3, MP4Part10, MP4Part2, MPEG-1, MPEG2PS, MPEG2TS, WAV, WEBM, WMV9
Вес без подставки 11.4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD49XE7077SR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Sony KD49XE7077SR2
Пориньте в чарівний світ невидимих деталей c 4K HDR
Телевізори з підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) перевернуть ваше уявлення про час перегляду телевізійного контенту. 
У поєднанні з роздільною здатністю 4K Ultra HD підтримка розширеного динамічного діапазону (HDR) при перегляді відео забезпечують неймовірне багатство деталей, природне перенесення кольорів і контрастність, а діапазон яскравості підсвічування у багато разів перевершувати можливості телевізорів попередніх моделей. 

Багатство деталей з 4K X-Reality PRO
Завдяки потужному процесору обробки зображення 4К кожен піксель піддається ретельній обробці і виконується поліпшення якості зображення. 
Окремі області кожного кадру піддаються ретельному аналізу і зіставляються зі спеціальною базою даних, після чого виконується поліпшення якості відображення текстур, контрастності, кольору і контурів незалежно один від одного.

Створено для звуку: Режим ClearAudio+
Реалістичність звуку нарівні з реалістичністю зображення. Технологія ClearAudio+ дозволяє оптимізувати звук телевізора для ще більш повного занурення в події на екрані.

Миттєвий перехід на YouTube
Насолоджуйтесь вашим улюбленим контентом. 
YouTube на цьому телевізорі ми зробили максимально швидким, а на пульт дистанційного управління додали окрему кнопку для його запуску, щоб вам було ще простіше почати дивитися цікаві відео.

Вузька алюмінієва рамка 
Завдяки тонкій рамці телевізор виглядає витонченіше і привабливіше, і вас нічого не відволікає від того, що відбувається на екрані.

Розведення та укладання кабелів 
Всі кабелі можна акуратно укласти з тильної сторони телевізора і прибрати в підставку так, щоб вони не заважали перегляду і не порушували порядок.

Ні одного кабелю перед телевізором
Всі кабелі і проводи від цифрової приставки або програвача Blu-ray можна легко заховати в спеціальній підставці.

Motionflow XR забезпечує плавність динамічних сцен
Оцініть плавність і високий ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow XR. 
Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. 
Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в існуючій послідовності. 

Технологія DSEE відтворює цифрову музику у всіх деталях
Технологія поліпшення цифрового звуку (DSEE) дозволяє відновити втрачені при стисненні частоти, особливо високі частоти, забезпечуючи природність звучання і розширюючи звукову сцену.

Плавне звучання і збалансовані частоти завдяки Clear Phase
В телевізорах BRAVIA застосовується потужний алгоритм для аналізу і компенсації неточностей при відтворенні звуку через динаміки телевізора. Це відбувається шляхом створення високоточного графіка амплітудно-частотної характеристики акустичної системи. 

Кінематографічний звук S-Force Front Surround
Технологія об'ємного звуку S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи реалістичний об'ємний звук із затримкою звучання і широким спектром звукових хвиль — цього вдається досягти лише з допомогою правого і лівого звукових каналів. 
Емуляція природного звучання тривимірного звукового поля для повного занурення в об'ємний звук без установки повноцінної акустичної системи.

Розваги по безпроводовому зв'язку завдяки вбудованому Wi-Fi
Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi ви можете отримати доступ в Інтернет і переглядати відеоролики на YouTube та на сервісах для перегляду відео за запитом. 
Крім того, потокова передача файлів по домашньої мережі і через Інтернет дозволяє вам назавжди забути про поплутані провода.

Ваш смартфон на великому екрані
З функцією дублювання екрану можна дивитися контент і користуватися мобільними додатками зі смартфона на екрані телевізора Sony. 

Підтримка великої кількості форматів відтворення з USB 
Доступ до вашого улюбленого цифрового контенту з носія USB. 
Слухайте музику, дивіться відеоролики і фотографії на великому екрані телевізора завдяки підтримці великої кількості форматів відтворення з USB. 
Завдяки широкій підтримці різноманітних кодеків ви отримуєте універсальні можливості відтворення контенту — для цього достатньо просто підключити носій. 

Насолоджуйтесь кращою якістю зображення завдяки 4K UHD
Телевізори 4K UHD від Sony забезпечують неймовірно високу якість і задовольняють вимогам організації DigitalEurope до формату UHD.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані