Ноутбук PANASONIC TOUGHBOOK CF-20 (CF-20A0205T9) - AT040117 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук PANASONIC TOUGHBOOK CF-20 (CF-20A0205T9) - AT040117 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук PANASONIC TOUGHBOOK CF-20 (CF-20A0205T9)

Ноутбук PANASONIC TOUGHBOOK CF-20 (CF-20A0205T9) - AT040117

Код товару: AT040117
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Відеокарта Intel HD Graphics, Процесор Intel Core M 6Y57 (1.1-2.8 ГГц), Діагональ дисплея 10.1", Тип ноутбуку Трансформер, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці TN
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 10
Роздільна здатність WUXGA (1920x1200)
Процесор Intel Core M-6Y57
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Трансформер
Серія Panasonic TOUGHBOOK
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, PhoneOut, VGA, вход для микрофона
Колір корпусу Black-Silver
Вага 1.75 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості магниевый сплав корпуса
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук PANASONIC TOUGHBOOK CF-20 (CF-20A0205T9) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Компактний і легкий захищений планшетний ноутбук, призначений для роботи в суворих польових умовах. Завдяки поворотному екрану може трансформуватися з ноутбука в портативний планшетний ПК. Витримує удари, вібрації, вплив вологи і пилу, а також здатний працювати на морозі і в спеку.

НЕ ВАЖЛИВО, ДЕ ВИ ПРАЦЮЄТЕ — при поганій погоді, підвищеної вологості, під землею або в обмеженому просторі, коли зазвичай знижується продуктивність, комп'ютер CF-20 є гарантією того, що мобільні співробітники завжди працюють з оптимальною продуктивністю.

Висока продуктивність CF-20, забезпечена технологією Intel Core, що дозволяє запускати ресурсомісткі програми. Антибликовий екран дає можливість чітко бачити зображення навіть під прямими сонячними променями. Ноутбук може використовуватися для автоматизації виробничих процесів, зняття показань датчиків і т. д.

Незалежно від сектора, в якому ви працюєте, від завдань, які стоять перед вами, Toughbook завжди запропонує відповідне рішення. Починаючи з особливою надійності повністю захищених пристроїв і закінчуючи професійною, стильним і єдиним у своєму роді бізнес-захищеним планшетом, комп'ютери Toughbook готові сприяти вашому розвитку, підкорення вершин успіху і перетворення принципів вашої роботи.

ПОВНІСТЮ ЗАХИЩЕНІ

Корпус на основі магнієвого сплаву забезпечує максимальний захист для таких найбільш чутливих компонентів, як дисплей. Жорсткі диски захищені від ударів і інших фізичних впливів. Навіть падіння з висоти 90 см не робить якого-небудь впливу на функціональність, а спеціальне захисне покриття забезпечує стійкість до пилу і води.

СТІЙКІСТЬ ДО ЕКСТРЕМАЛЬНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ, ПИЛУ І БРИЗОК

Для повністю захищених комп'ютерів Toughbook характерна надійність і безперебійність функціонування в умовах екстремальної температури – вони здатні працювати як при -20°C, так і при +60 °C.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані