Ноутбук HP 255 G6 (2HG37ES) - AT040937 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP 255 G6 (2HG37ES) - AT040937 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук HP 255 G6 (2HG37ES)

Ноутбук HP 255 G6 (2HG37ES) - AT040937

Код товару: AT040937
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта AMD Radeon R2, Процесор AMD E2-9000e (1.5 - 2.0 ГГц), Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Для роботи та навчання, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Роздільна здатність HD (1366 х 768),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта AMD Radeon R2
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність HD (1366x768)
Процесор AMD E2-9000e
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Тип ноутбука Для роботи та навчання
Серія HP 255
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, HDMI, VGA, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Dark Silver
Вага 1.86 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Ширина від 46 до 60
Висота 24 мм
Глибина 254 мм
Опис

Придбати Ноутбук HP 255 G6 (2HG37ES) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Компанія HP, світовий лідер на ринку персональних комп'ютерів, представляє повнофункціональний ноутбук, оснащений усіма необхідними функціями для вирішення бізнес-завдань і роз'ємами для швидкого підключення додаткових пристроїв.

Ноутбук HP 255 G6 відрізняється вигідною ціною і дозволяє завжди залишатися на зв'язку. Він поєднує в собі технології AMD і все необхідне для спільної роботи. Міцний корпус ноутбука надійно захищає його від пошкоджень при перенесенні.

Мобільний і надійний
Будьте впевнені — HP 255 G6 здатний виконувати термінові завдання на ходу. Міцний корпус забезпечує надійний захист ноутбука і надає йому діловий зовнішній вигляд.

Позбавтеся від зайвого шуму
HP Noise Cancellation позбавить від навколишнього шуму, у тому числі від звуків клавіатури.

Всі необхідні роз'єми та слоти
Швидке підключення до периферійних пристроїв в офісі або вдома з допомогою традиційних роз'ємів RJ-45 і VGA. Ноутбук HP 255 оснащений слотом для карт пам'яті SD. З його допомогою можна зручно переносити дані і зберігати їх резервні копії.

Широкі можливості підключення
Оцініть високу швидкість передачі даних завдяки комбінованому модулю Bluetooth 4.2 для підключення до локальної мережі Gigabit або бездротової локальної мережі Wi-Fi.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані