Ліска Brain fishing Enduro 50 m 0,082 mm #0.25, 0.54 kg, 1.2 lb, ц.: smoke (1858.70.06) - AT042825 - купити Волосінь, шнури в Києві й Україні, доступні ціни на Ліска Brain fishing Enduro 50 m 0,082 mm #0.25, 0.54 kg, 1.2 lb, ц.: smoke (1858.70.06) - AT042825 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ліска Brain fishing Enduro 50 m 0,082 mm #0.25, 0.54 kg, 1.2 lb, ц.: smoke (1858.70.06)

Ліска Brain fishing Enduro 50 m 0,082 mm #0.25, 0.54 kg, 1.2 lb, ц.: smoke (1858.70.06) - AT042825

Код товару: AT042825
В наявності
75 грн
Короткий опис:
Діаметр ліски, мм 0.082 мм, Розмотування, м 50 м, Тип поводочная, Колір сірий, Розривне навантаження 0.54 кг, Матеріал ліски флюорокарбон, нейлон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр лески, мм 0.082 мм
Размотка, м 50 м
Колір Grey
Разрывная нагрузка, кг 0.54 кг
Материал лески флюорокарбон, нейлон
Структура лески мононить
Тип поводочная
Виробник BRAIN
Опис

Придбати Ліска Brain fishing Enduro 50 m 0,082 mm #0.25, 0.54 kg, 1.2 lb, ц.: smoke (1858.70.06) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Взявши одного разу вудку в руку, і піймавши свою першу рибу, ви поступово втягнетесь в цей захоплюючий світ, який називається одним словом – РИБАЛКА!
Риболовля - це стиль життя! Риболовля - це хобі!
Риболовля - це спорт! Риболовля - це любов!
Для того щоб рибалка приносила тільки позитивні емоції, варто подбати про те, щоб у вашому арсеналі були якісні хороші снасті.
Волосінь – один з найважливіших елементів оснащення.
Це саме та тонка нитка, яка пов'язує рибалку з його трофеєм, тому від її міцності залежить більшою мірою, будете ви з уловом чи ні.
Але не тільки міцність визначає якість.
Сучасна волосінь для риболовлі повинна володіти ще рядом характеристик, від яких буде залежати загальна картина процесу риболовлі.

Brain – молодий український бренд, який спеціалізується на виробництві прикормок, вудилищ і різних аксесуарів для лову мирної риби.
Всі аксесуари Brain максимально пристосовані під наші умови лову і будуть найкращим вибором у співвідношенні ціна-якість.
Високоякісна нейлонова волосінь Brain fishing Enduro призначена для використання в якості матеріалу для в'язання повідків та іншої оснастки, її поверхня додатково покрита захисним шаром з флюорокарбона.
Завдяки застосуванню флюорокарбонового покриття нового покоління (технологія SML) волосінь володіє максимальним опором скручування в процесі експлуатації, вона не схильна до втрати міцності на вузлах і, крім того, практично непомітна для риби.
Завдяки спеціальному полімерному покриттю волосінь BRAIN відмінно підходить також для використання в якості основної волосіні в дуже широкому діапазоні температур.
Особливо цінна ця властивість для зимової риболовлі.
Волосінь володіє негативною плавучістю.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані