Bluetooth-гарнітура Xiaomi Mi Bluetooth headset Black (ZBW4346GL) - AT042902 - купити Bluetooth-гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Bluetooth-гарнітура Xiaomi Mi Bluetooth headset Black (ZBW4346GL) - AT042902 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Bluetooth-гарнітура Xiaomi Mi Bluetooth headset Black (ZBW4346GL)

Bluetooth-гарнітура Xiaomi Mi Bluetooth headset Black (ZBW4346GL) - AT042902

Код товару: AT042902
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас гарнітури З функцією Multipoint, Моногарнітури, Тип Моно, Вага 6.5 гр., Час розмови до 5 годин, Час очікування до 180 годин, Версія Bluetooth v4.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Класс гарнитуры С функцией Multipoint, Моногарнитуры
Тип Моно
Вага 6.5 гр.
Время разговора до 5 часов
Время ожидания до 180 часов
Версия Bluetooth v4.1
Радіус дії 10 м
Колір Чорний
Опис

Придбати Bluetooth-гарнітура Xiaomi Mi Bluetooth headset Black (ZBW4346GL) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Mi Bluetooth headset Black

Всього 6,5 грам, висока якість звуку і підтримка Bluetooth 4.1
За особливий дизайн, пристрій отримало престижну нагороду 2015 German IF Design Award
IF Design Award - одна з найбільш престижних міжнародних нагород в галузі промислового дизайну. Наявність даної нагороди вказує на відповідність найвищому світовому рівню. Mercedes-Benz, BMW, Sony, Samsung і інші компанії стали володарями цієї нагороди.

Цільний корпус гарнітури, анти масляне покриття
Bluetooth-гарнітура необхідно завжди носити з собою, тому вона досить швидко зношується, з'являються різні подряпини. Для того щоб забезпечити тривалий чудовий вигляд нашої гарнітури ми використовували міжнародний першокласний бренд – фарбу японського виробника Musashi, яка відрізняється своєю зносостійкістю і анти масляним властивістю. Якщо ваша гарнітура забруднилася, ви легко можете почистити її.
3 види гарнітури (амбушюр) із спеціального медичного силікону

Створені на основі 2 000 проб вушних раковин
Покращені динаміки, кремнієвий мікрофон
Надійні компоненти, виготовлені індивідуально для даної Bluetooth гарнітури. Починаючи з мікросхеми Mi Bluetooth Headset і закінчуючи бездротовим профілем Headset, динаміками і всі інші деталі стали ще більш вдосконаленими. Високий рівень шумозаглушення, чітке звучання голосу.

Висока частота динаміків гарнітури
Для виразного і чистого звуку Mi Bluetooth гарнітури, ми приділили особливу увагу створенню рухомої котушки динаміка, що покращує частоту звучання людського голосу і якість звуку в цілому. За допомогою виправлення структури гарнітури, при виході звуку отвір звужується до 3мм, завдяки чому ми підвищуємо рівень шумозаглушення, а голос стає більш стійким і чітким.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані