Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 500 Gb Black (HZD+GOW3+UC4+PSPlus 3М) (9946564) - AT043080 - купити Ігрові приставки в Києві й Україні, доступні ціни на Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 500 Gb Black (HZD+GOW3+UC4+PSPlus 3М) (9946564) - AT043080 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 500 Gb Black (HZD+GOW3+UC4+PSPlus 3М) (9946564)

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 500 Gb Black (HZD+GOW3+UC4+PSPlus 3М) (9946564) - AT043080

Код товару: AT043080
Немає в наявності
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 8 ГБ GDDR5, Процессор AMD Jaguar 8-core 1.6 GHz, Відеопам'ять AMD Radeon 1.8 TFLOPS, Жорсткий диск 500 Gb, Колір чорний, Інтерфейси 2 x USB 3.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Видеопамять AMD Radeon 1.8 TFLOPS
Оперативная память 8 ГБ
Процесор AMD Jaguar
Колір Чорний
Інтерфейси 2 x USB 3.0
Розміри 288 x 265 х 39 мм
Додатково Bluetooth, Wi-Fi
Вага 2,1 кг
Комплектація God of War 3, Uncharted, Игра в комплекте: Horizon Zero Dawn
Виробник SONY
Опис

Придбати Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 500 Gb Black (HZD+GOW3+UC4+PSPlus 3М) (9946564) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

PlayStation
Справжній домашній центр розваг починається з PlayStation. Насолоджуйтеся розвагами разом з PlayStation — грайте в ігри, дивіться телепрограми і кіно у форматі HD, слухайте музику та багато іншого.

Прагніть до досконалості
Неперевершений контент, захоплюючі ігри, популярні програми та ексклюзивні пропозиції роблять консоль PlayStation 4 ідеальним центром розваг завдяки потужному процесору і обсягом пам'яті PS4.

Вихід за рамки
Як компанії Sony вдалося створити кращу ігрову приставку в світі? Секрет в розробці. Sony вибрала 8-ядерний процесор від компанії AMD Jaguar і удосконалила його, підвищивши потужність. А графічний адаптер продуктивністю 1.84 терафлопс і пам'ять GDDR5 дають розробникам нових ігор простір для фантазії.

Любителі ігор, заводьте двигуни
Більш швидкий процесор. Більш потужна відеокарта. Передова модель ОЗП. Новітні технології, адаптовані фахівцями Sony PlayStation, забезпечують новий рівень гри: рівною, безперервної і з повним зануренням.

Ще більше можливостей ділитися іграми
Натисніть кнопку Share, щоб запустити потокову передачу гри в режимі реального часу або в запису одним натисканням, без єдиної паузи.

Віддалене відтворення
Немає доступу до ігрової приставки? Нічого страшного! Ваші улюблені ігри PS4 завжди з вами завдяки функції Remote Play, яка дозволяє продовжити гру на вашому PS Vita де завгодно при наявності з'єднання Wi-Fi.

Миттєва гра
Вам більше не доведеться чекати, поки завантажаться великі файли: грайте в ігри, поки вони завантажуються, починайте завантаження гри зі свого смартфона і безліч інших можливостей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані