NAS Synology DS418 - AT043517 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology DS418 - AT043517 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS Synology DS418

NAS Synology DS418 - AT043517

Код товару: AT043517
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 4, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції міграція RAID, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 2 х RJ-45, 2 x USB 3.0, Підтримка рівнів RAID JBOD, 10, 6, 5, 1, Basic, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Synology
Кількість слотів для HDD 4
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції миграция RAID
Порти 2 x USB 3.0, 2 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID 5, Basic
Типи HDD, що підтримуються 2.5” SATA, 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 48000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 2 ГБ
Процесор Realtek RTD1296
Тактова частота процесора 1400 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 4
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Сетевой интерфейс iSCSI макс. 256 внутренних томов
Количество учетных записей пользователей, до 2048
Количество групп пользователей, до 256
Ширина 199 мм
Довжина 223 мм
Висота 166 мм
Вага 2.28 кг
Опис

Придбати NAS Synology DS418 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сервер Synology DS418 оснащений новим 64-розрядним чотирьохядерним процесором, що забезпечує чудову швидкість передачі даних, керування великими обсягами даних і миттєве транскодування 10-бітного відео у форматі 4K H. 265.

Синхронізуйте файли на всіх своїх пристроях
Cloud Station Suite забезпечує синхронізацію даних на всіх пристроях — комп'ютерах, мобільних пристроях та інших серверах NAS Synology — при будь-якій зміні файлу. Функція інтелектуального збереження версій зберігає тільки найважливіші версії файлів для більш ефективного використання простору на дисках.

Спільна робота в приватній хмарі в реальному часі
Office — це спеціальний пакет для спільної роботи, який поєднує в собі зручність загальнодоступних хмарних середовищ з конфіденційністю і безпекою приватних хмарних сховищ. З його допомогою можна спільно працювати над документами і електронними таблицями в захищеному середовищі.

Сервер для мультимедіа в форматі 4K
Сервер DS418 підтримує 10-бітове транскодування файлів у форматі 4K H. 265 через Інтернет, Video Station і DS video, дозволяючи миттєво перетворювати і відтворювати відео на комп'ютерах, мобільних пристроях та інших медіапрогравачах, які спочатку не підтримують формати Ultra HD.

Технологія Synology Hybrid RAID (SHR)
Керувати зберіганням даних легко і просто з технологією Synology Hybrid RAID (SHR). SHR — це автоматизована система управління RAID, яка дозволяє користувачам легко і просто створювати і збільшувати обсяги сховищ, а також переносити типи RAID без будь-яких за детальною інформацією по RAID. SHR забезпечує надмірність 1 або 2 дисків для захисту даних при виході жорстких дисків з ладу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані