Телевізор PHILIPS 32PFS5823/12 - AT048877 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 32PFS5823/12 - AT048877 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор PHILIPS 32PFS5823/12

Телевізор PHILIPS 32PFS5823/12 - AT048877

Код товару: AT048877
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2-HD, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, Колір панелі срібло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 32
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2-HD, цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C
VESA VESA (100х100мм)
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 16 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45, 1 x Спутниковый вход
Операційна система SAPHI
Энергопотребление 24 Вт
Размеры с подставкой 731.8 x 454 x 166.2 мм
Размеры без подставки 731.8 x 435.3 x 81 мм
Вес с подставкой 4.6
Частота обновления PPI 500
Процессор изображения Pixel Plus HD
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA версии 2 до версии 9.2, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SSA, SRT, SMI, AAS, WMV9/VC1, VP9, MPEG-4, MPEG-2, MPE
Вес без подставки 4.5
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 32PFS5823/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор PHILIPS 32PFS5823 / 12

Ультратонкий Full HD LED Smart TV з технологією Pixel Plus HD і системою Saphi. USB для відтворення мультимедійного контенту. Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач, цифрову камеру, MP3-плеєр або інше мультимедійний пристрій через USB-вхід телевізора та перегляд фотографій, відео або слухайте музику, використовуючи зручний екранний оглядач.

Підставка відкритої конструкції створює відчуття невагомості. Сучасного телевізора з витонченим дизайном потрібна унікальна підставка, яка підкреслить витонченість його ліній. Саме тому команда дизайнерів Philips створила цю оригінальну підставку відкритого типу, яка впишеться в будь-який інтер'єр.

Pixel Plus HD: чітке зображення незалежно від джерела. Процесор Philips Pixel Plus HD оптимізує якість зображення і забезпечує кришталеву чіткість і чудову контрастність. При перегляді кабельного телебачення або фільмів на диску ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного.

Світлодіодний телевізор Full HD - неперевершені LED-зображення з неймовірною контрастністю. Якість зображення має значення. Звичайні телевізори високої чіткості (HDTV) забезпечують якість, але ви очікуєте більшого. Чіткі деталі зображення в поєднанні з високою яскравістю, неймовірною контрастністю і реалістичними квітами створюють реалістичне зображення.

Галерея додатків Philips пропонує розважальний контент. Галерея додатків Philips - це широкомасштабна добірка Інтернет-додатків, доступ до яких можна отримати одразу після підключення Smart TV до Інтернету. Це так просто! Увімкніть телевізор, підключіть його до Інтернету і отримаєте цілий світ онлайн-розваг.

SAPHI. Розумне дозвілля за переглядом телевізора. SAPHI - це швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій користуватися Philips Smart TV є справжнім задоволенням. Насолоджуйтесь чудовою якістю зображення і доступом до чіткого меню у вигляді піктограм натисненням однієї кнопки. Легко керуйте телевізором і виконуйте швидку навігацію популярними додатками Philips Smart TV, зокрема YouTube, Netflix і іншими.

Full HD LED TV - висока контрастність і чудове зображення на базі світлодіодов. Якість зображення грає важливу роль. Звичайні моделі HD-телевізорів мають певними повноваженнями, але ми очікуємо більшого. Уявіть чітку деталізацію в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю і реалістичною передачею кольору для природного зображення, яке немов оживає на очах.

Два входи HDMI з EasyLink для зручності підключення. Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео-, так і аудіосигнал з пристрою на телевізор, закручених дротів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела. Завдяки Philips EasyLink вам буде потрібно лише один пульт дистанційного керування для виконання більшості операцій: управління телевізором, DVD, Blu-Ray, телеприставкою або домашнім кінотеатром.

Галерея додатків Philips відкриває доступ до розваг. Галерея додатків Philips - це велика колекція онлайн-додатків, до яких ви отримаєте доступ, як тільки підключіть Smart TV до мережі Інтернет. Все дуже просто! Увімкніть телевізор, підключіть його до Інтернету та насолоджуйтесь цілим світом онлайн-розваг.

Спрощене меню. Система Saphi - це спрощена версія звичайних меню смарт-телевізорів. Тепер все, що потрібно, - це натиснути на пульті ДУ кнопку головного меню (Home), в якому простіше простого знайти необхідні функції і параметри.

Відома нині компанія PHILIPS була заснована ще в 1891 році в Нідерландах. Засновники: брати Антон і Жерар Філіпс. Першою назвою фірми було Philips & Co (цікаво, що ця назва проіснувала до 1997 року, коли була змінена на відомий нам Philips). Почала свою діяльність компанія з виробництва електричних лампочок.

З 1920 року Philips є відомим брендом у своїй країні. Фахівці компанії починають вести власні розробки, поступово міняючи основний вектор діяльності фірми з виробництва електричних ламп та освітлювальної техніки на виробництво електроніки та побутової техніки. Цей крок виявився неймовірно вдалим - голландська компанія дуже стрімко зростає і виходить на міжнародний рівень. Праски, телевізори, пилососи, кавоварки, тостери, електрочайники - продукція Philips з кожним роком починає користується все більшою популярністю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані