Ноутбук Dell Alienware 15 R4 (A15Ui916S3H1GF18-WGR) - AT052588 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Alienware 15 R4 (A15Ui916S3H1GF18-WGR) - AT052588 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Alienware 15 R4 (A15Ui916S3H1GF18-WGR)

Ноутбук Dell Alienware 15 R4 (A15Ui916S3H1GF18-WGR) - AT052588

Код товару: AT052588
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA Geforce GTX 1080, Процесор Intel Core i9 8950HK (2.9 - 4.8 ГГц), Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Ігровий, Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1080
Об'єм HDD 1 ТБ
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Ultra HD (4K) (3840x2160)
Процесор Intel Core i9-8950HK
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Тип ноутбука Игровой
Серія Dell Alienware
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 3xUSB 3.0, HDMI, mini Display Port, USB-C, вход для микрофона, выход для наушников
Колір корпусу Grey
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Опис

Придбати Ноутбук Dell Alienware 15 R4 (A15Ui916S3H1GF18-WGR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Великий стрибок став можливий

Завдяки бездоганній раціонального дизайну, який надає геймерам всі необхідні їм можливості, новий Alienware 15 досконалий у всіх аспектах, не виключаючи продуктивність. Його корпус виготовлений з вуглецевого волокна, що застосовується в авіаційно-космічній галузі. Цей матеріал створює відчуття стильною міцності і забезпечує вражаючу довговічність. Він оснащений мідними радіаторами, що забезпечують належне охолодження, найвищу продуктивність графіки.

Висока якість виготовлення з вуглецевого волокна

Створене на основі технологій авіаційно-космічної промисловості, композитне вуглецеве волокно в ноутбуках Alienware забезпечує унікальну міцність і високий коефіцієнт співвідношення жорсткості і ваги. Готовий продукт дає абсолютно нові тактильні відчуття.

Витончений. Надійний. Алюміній.

Дисплеям цього рівня потрібна серйозна захист, тому спеціально для них була виготовлена зовнішня оболонка з шліфованого алюмінію, яка відповідає міцності і структурної жорсткості шарніра і має новий культовий дизайн.

Мідний радіатор забезпечує додаткове охолодження

Отримаєте максимальну потужність без перегріву. Мідні термальні модулі дозволяють забезпечувати максимальний рівень продуктивності графічних плат і процесорів, а теплові трубки і термоблоки допомагають уникнути перегріву.

Гарантія на 10 млн. натискань клавіш

Посилена сталева база клавіатури TactX забезпечує однаковий відгук, а також захищає внутрішні компоненти від сміття. Створюйте ярлики для програм або навіть макроси для часто виконуваних дій в іграх завдяки п'яти налаштованим клавішам, які підтримують до 15 унікальних команд.

Ретельне тестування для забезпечення 100% міцності

Ноутбуки Alienware тестуються на виконання різних дій до декількох десятків тисяч разів, включаючи натискання кнопки живлення, відкриття і закриття шарнірів, повороти в різних напрямках і до 1 млн торкань сенсорної панелі. Серйозне тестування для серйозних гравців — абсолютна надійність.

Динамічний розгін

Alienware 15 автоматично розганяється і контролює температуру внутрішніх компонентів для підтримки безперебійної роботи при високих навантаженнях і забезпечення високої продуктивності саме тоді, коли це необхідно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані