Комп'ютер Vinga Gryphon 0023 (T33E5C5CU0VN) - AT057603 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Gryphon 0023 (T33E5C5CU0VN) - AT057603 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Vinga Gryphon 0023 (T33E5C5CU0VN)

Комп'ютер Vinga Gryphon 0023 (T33E5C5CU0VN) - AT057603

Код товару: AT057603
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce GTX1050Ti, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce GTX 1050 Ti, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 120 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер 4
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel H370
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC1220
Многоканальный звук 7.1
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 500 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Gryphon 0023 (T33E5C5CU0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системний блок цього комп'ютера зібраний в корпусі Vinga Gryphon, виконаному з матеріалів підвищеної міцності. Він дозволяє сконструювати досить потужний і при цьому яскравий ігровий ПК. Конструкція зібрана з корозієстійкого листового металу і прозорого ударостійкого пластику. Вбудовані вентилятори оснащені системою підсвічування. При цьому вони не тільки дуже красиво виглядають, але і ефективно виштовхують з корпусу нагріте повітря, тим самим помітно продовжуючи термін безаварійної роботи всіх пристроїв.

У збірці використовується процесор Intel Core i3-8100. У ньому є 4 ядра типу Coffee Lake-S. Модель має тактову частоту 3.6 ГГц, що і забезпечує їй досить високу продуктивність. Об'єм пам'яті Кеша в пристрої становить 6 Мб. У конструкції процесора передбачена інтегрована відеокарта UHD Graphics 630 з 8 блоками растеризації і 16 текстурними сегментами. Цей технологічний вузол здатний одночасно забезпечувати роботу 3 моніторів.

Але вбудованого відеоадаптера для ігрового ПК недостатньо. Саме тому в збірці передбачена ще й потужна дискретна графічна карта GeForce GTX 1050 Ti об'ємом пам'яті 4 Гб з частотою 7008 МГц. 

У системному блоці використана материнська плата MSI H370 Gaming Pro Carbon. Вона розроблена спеціально для ігрових комп'ютерів. Підтримує технології AUDIO BOOST 4 with NAHIMIC і Lightning Fast Game experience, а також VR Ready, оснащена індикатором налагодження EZ Debug LED і системою підсвічування Mystic Light. Аудіокодек на мікросхемі Realtek ALC1220 дозволяє відтворювати багатоканальний звук 7.1.

Обсяг встановленої оперативної пам'яті-8 Гб. Це RAM 4-го покоління з частотою 2400 МГц. Крім того, завдяки додатковим слотів розширення, користувач при бажанні може вмонтувати в блок ще кілька модулів і збільшити таким чином обсяг оперативної пам'яті до 64 Гб.

У збірці є 2 статичних зберігача даних. HDD на 1 терабайт — надійний засіб для довгострокового розміщення файлів. А твердотільний накопичувач SSD ідеально підходить під установку ОС, так як він досить швидко працює, при цьому економлячи ресурс продуктивності і електроенергію.

Для підключення до Мережі в збірці передбачений інтерфейс LAN, здатний пропускати інформацію зі швидкістю 10/100/1000 Мбіт/с. Потужність блоку живлення 500 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
Олег
14-09-2020 18:13:59
Подсветка и в целом корпус компьютера просто огонь. Все кто в гости приходит глазеют на этот компьютер, распрашивают что да как. Особеннно ночью если играешь как ночник получается. Доволен покупкой компьютера Vinga Gryphon 0023. привезли быстро, помогли подключить моник и клавиатуру с мышью, все ок в этом плане.
Переваги:
красивый внешне и мощный системный блок
Недоліки:
нет
особисті дані