Санки Alpen Gaudi Alpen Bambino cиние (4020716199689) - AT058444 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Alpen Gaudi Alpen Bambino cиние (4020716199689) - AT058444 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Санки Alpen Gaudi Alpen Bambino cиние (4020716199689)

Санки Alpen Gaudi Alpen Bambino cиние (4020716199689) - AT058444

Код товару: AT058444
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип санки, Оснащення ремінь безпеки, буксирувальний трос, Рекомендований вік від 1-го року, Кількість місць 1, Матеріал пластик, Максимальне навантаження 20 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение ремень безопасности, буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 1-го года
Матеріал пластик
Максимальне навантаження 20
Висота 30 см
Глибина 65 см
Тип санки
Виробник Alpen Gaudi
Вага 1.6 кг
Опис

Придбати Санки Alpen Gaudi Alpen Bambino cиние (4020716199689) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зимові санки Alpen Bambino , німецької компанії Alpen Gaudi принесуть багато радості Вам та Вашим дітям. Прекрасний подарунок для вашого малюка. Подарує максимум вражень дитині в зимовий час року.
Саночки для самих маленьких карапузів спеціально продумані: висока спинка, антиковзаючий матеріал на сидінні, ремінь безпеки, мотузка для буксирування. Матеріал HDPE – високоякісний пластик, стійкий до низьких зимових температур.
Основною перевагою даної моделі є безпека дитини. Тому санки Alpen Bambino , оснащені спеціальними ременями безпеки, а сама конструкція — високі борти і низький центр ваги — допомагає запобігти випадкове випадання дитини з санок. Також поверхня сидіння зроблена з неслизького матеріалу.

Особливості:
• Розміри (ШхГхВ): 55х65х30 см
• Вага: 1, 6 кг
• Вік: від 1, 5 років
• Навантаження: до 20 кг

AlpenGaudi при виготовленні своєї продукції приділяє особливу увагу якості, простоті і зручності використання, саме тому їх продукція користується такою популярністю не лише на європейському, але й на міжнародному ринку. По надійності, безпеки, а також дизайном і зовнішнім виглядом важко знайти аналогічну продукцію в даному сегменті. Компанія AlpenGaudi широко відома серед любителів активного зимового відпочинку. Продукція компанії характеризується продуманими конструкціями і оптимальним співвідношенням ціна і якість, що є незаперечною перевагою при здійсненні покупки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані