Санки Alpen Gaudi Alpen Rodel красные (996002) - AT060030 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Alpen Gaudi Alpen Rodel красные (996002) - AT060030 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Санки Alpen Gaudi Alpen Rodel красные (996002)

Санки Alpen Gaudi Alpen Rodel красные (996002) - AT060030

Код товару: AT060030
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип санки, Рекомендований вік від 3 років, Матеріал пластик, Максимальне навантаження 50 кг, Вага 2.5 кг, Ширина 41 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендуемый возраст от 3 лет
Матеріал пластик
Ширина 41 см
Висота 27 см
Глибина 80 см
Тип санки
Виробник Alpen Gaudi
Вага 2.5 кг
Опис

Придбати Санки Alpen Gaudi Alpen Rodel красные (996002) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Важко уявити собі дитину, яка б не любила кататися взимку на санчатах. Поспішайте порадувати вашого малюка класичною моделлю санок Alpen Rodel. Діти дуже люблять копіювати батьків і навіть в самому ранньому віці віддають перевагу строгій моделі замість різнобарвних, щоб максимально відповідати статусу дорослого.
Створіть незабутні зимові канікули своїм діточкам, купіть їм санки зимові Alpen Gaudi Alpen Rodel. Приємний дизайн, чудова конструкція і надійні матеріали – це те, чим ця модель відрізняється від інших. Зроблені з міцного пластику, який не боїться морозів. За рахунок того, що вони легкі за вагою, не буде проблемою носити їх на вулицю кожен день.

Особливості:
• виготовляються з якісних і міцних матеріалів,
• морозостійкий пластик сприяє тому, що вони залишаються гнучкими навіть при низьких температурах,
• оснащені пластмасовою ручкою, що значно спрощує підняття санок наверх,
• ручку легко можна розмістити в спеціальній укріпленій зоні позаду санчат.
• Розміри: 80х40х23.5 см
• Вага: 2.5 кг

Компанія Alpen Gaudi вже давно зарекомендувала себе з найкращого боку серед любителів динамічного відпочинку. це і не дивно, адже співвідношення категорій 'ціна-якість', головний критерій при виборі товару. Але це далеко не все, що схиляє чашу терезів саме в сторону даного бренду - нова, яскрава, унікальна модель Alpen Ufo змусить битися частіше не одне дитяче серце.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані