Санки Snower Танирик малиновый (4820211100056) - AT061371 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Snower Танирик малиновый (4820211100056) - AT061371 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Санки Snower Танирик малиновый (4820211100056)

Санки Snower Танирик малиновый (4820211100056) - AT061371

Код товару: AT061371
В наявності
289 грн
Короткий опис:
Тип льодянка, Рекомендований вік від 3 років, Кількість місць 1, Матеріал пластик, Максимальне навантаження 80 кг, Вага 0.58 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендуемый возраст от 3 лет
Матеріал пластик
Максимальне навантаження 80 кг
Тип ледянка
Виробник Snower
Вага 0.58 кг
Опис

Придбати Санки Snower Танирик малиновый (4820211100056) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Санки Snower Танірік малиновий (4820211100056)

Немає для дитини більшої радості в зимову пору, ніж катання по іскристому снігу. Але іноді батьків ставить у глухий кут питання про те, які санки купити, щоб вони краще підійшли дитині. Зимові санки - диск "Ледянка Snower Танірік" від виробника ТМ Snower - це чудовий подарунок для активних дітей в зимову пору року.

Такі санки забезпечать вашій дитині незабутні враження від прогулянки на снігових схилах, адже їх сучасний дизайн і компактна форма служать саме для активного відпочинку. Ці санки-тарілка "Ледянка Snower Танірік" сподобаються дітлахам, які люблять швидкі спуски з гірок, а також не чужі невеликого сплеску адреналіну в крові.

Санки під час спуску можуть трохи паморочиться, що додасть масу незабутніх вражень. Це особливий вид дитячих санок, який називають льодянка. Насправді санки-тарілки більше призначені для катання зі снігових, а не з крижаних гірок.

Сучасні круглі санки у вигляді тарілок і дисків укомплектовуються зручними пластиковими ручками, а деякі моделі санок ще й невеликим гальмом. Санки "Ледянка Snower Танірік" виконані з HDPE - пластика високої якості, який стійкий до низьких температур.

Такі санки можна довірити найсміливішим непосидам, які легко мчать вниз зі снігових гірок, викликаючи у друзів захоплення. Також, ці санки - тарілка "Ледянка Snower Танірік" легкі по вазі і не займають багато місця, тому вони завжди можуть лежати в багажнику вашого автомобіля і їх можна брати на будь-який зимовий відпочинок. Розраховані для катання дорослих і дітей від 2-х років. Максимальне навантаження (кг): 80.

Всі товари ТМ Snower виготовлені з високоякісних матеріалів TM KETER, Ізраїль. ТМ Snower - один з напрямків діяльності української компанії Time Eco, яка була заснована в 2001 році.

Основний напрямок діяльності компанії - оптові продажі товарів для кемпінгу, саду, дачі, активного і пляжного відпочинку. Компанія була першопрохідцем на ринку України в сегменті продукції товарів для відпочинку. У 2006 році компанія почала виробництво товарів під власним брендом.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані