Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00 - AT061902 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00 - AT061902 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00

Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00 - AT061902

Код товару: AT061902
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 23.8", Тип матриці IPS, Вбудовані колонки 2 х 2 Вт, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Діагональ дисплея 23.8
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA, аудио вход (line-in), 4 x USB 2.0, 3.5 mm Mini-Jack, DisplayPort, HDMI
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 5мс(G&G)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.275
Потребляемая мощность в рабочем режиме 15 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 540 x 483 x 202 mm
Размеры без подставки 540 x 325 x 45 mm
Опис

Придбати Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор PHILIPS 243S7EJMB/00

Технологія SoftBlue забезпечує точну передачу кольору та комфорт для очей. Світлодіодна технологія SoftBlue використовує інтелектуальну технологію зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, не впливаючи на колір зображення на дисплеї. Світлодіодної технології SoftBlue надано сертифікат міжнародної випробувальної організації TUV Rheinland, що підтверджує скорочення випромінювання шкідливого синього світла.

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду
У IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, навіть при поворотіна 90 градусів! У порівнянні зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але також для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольори та яскравості.

SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage – це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати вміст, що відображається на екрані для оптимізації характеристик дисплея.

Дисплей з монолітною панеллю та тонкою рамкою для безмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips має тонку рамку. Вона практично непомітна та максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкою рамкою особливо підходять дляроботи в багатоекранному режимі з такими програмами, як ігри, професійні програми для графічного дизайну та інші - створюється враження, ніби ви дивитеся на один великий екран.

SmartErgoBase для ергономічного розташування та зручності користувача
SmartErgoBase – це підставка під монітор для зручного та ергономічного розташування дисплея та організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад та надає робочому місцю професійного вигляду.

Дисплей 16:9 Full HD для чіткого та детального зображення
Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, проте не нанайвищому рівні. Цей дисплей оснащений покращеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю та реалістичною перенесення кольорів - природне зображення ніби оживає на очах.



Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані