Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB*2 + Type-C 3A (83627) - AT061911 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB*2 + Type-C 3A (83627) - AT061911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB*2 + Type-C 3A (83627)

Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB*2 + Type-C 3A (83627) - AT061911

Код товару: AT061911
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Ємність 5000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) USB Type-C, 2 х USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Defender
Ємність 5000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Интерфейсы подключения (вход) micro USB
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) USB Type-C, 2 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір Чорний
Входной ток 2 А
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 3 А, 2.1 A, 1 A
Особливості индикатор остаточного заряда
Захист багаторівнева система захисту
Опис

Придбати Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB*2 + Type-C 3A (83627) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Батарея універсальна Defender ExtraLife Fast 5000B Li-pol, 5000mAh, USB * 2 + Type-C 3A (83627)

Потужнє і надійне джерело живлення від виробника Defender забезпечує безперебійну роботу мобільних пристроїв в будь-яких умовах і допомагає вам завжди бути на зв'язку. Роз'єм TYPE C. Type C - сучасний різновид USB роз'єму, що використовується в усіх новітніх лінійках смартфонів і планшетів. Стандарт Type C дозволяє заряджати пристрій струмом до 3 Ампер, що в 2-3 рази швидше старого Micro-USB.

ExtraLife Fast сумісна з більшістю мобільних пристроїв: завдяки літієво-полімерної технології батареї він довго тримає заряд. Акумулятор відмінно підходить для енергоємних пристроїв: він розроблений спеціально для живлення і заряду сучасних енергоємних USB-Сумісність пристроями, таких як мобільні телефони і смартфони, планшети, гаджети і портативна електроніка. В акумуляторі передбачений захист від перевантаження і короткого замикання, що допомагає убезпечити яка заряджається пристрій в разі виникнення будь-яких проблем при зарядці.

Індикатор рівня заряду підказує, коли вам необхідно зарядити акумулятор. Крім того, прилад оснащений вбудованим ліхтариком, що також важливо і корисно в екстреній ситуації. Захист від перевантаження і короткого замикання допомагає убезпечити яка заряджається пристрій в разі виникнення будь-яких проблем при зарядці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані