Комп'ютер Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN) - AT061942 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN) - AT061942 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN)

Комп'ютер Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN) - AT061942

Код товару: AT061942
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти UHD Graphics 630, Quadro P2000, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти Quadro P2000, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 2 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Оптичний привід DVD±RW
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel Z370
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі
Мощность блока питания 600
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga Sigurd 0100 (S44JXY6AT1VN) — приголомшливо потужний ігровий комп'ютер. Він зібраний на місткому фірмовому корпусі Sigurd, виготовленому з міцного пластику і листової сталі товщиною 0.9 мм В цій коробці для системного блоку передбачено 3 внутрішні відсіки розміром 3.5 дюйма і 2.5-дюймових, а також 2 зовнішніх відсіку на 5.25". Крім того, в корпусі є 8 слотів PCI, що відкривають колосальні можливості для апгрейда. Спочатку в нього встановлений кулер діаметром 12 см, але якщо ви вважаєте, що цього недостатньо для підтримки оптимальної температури деталей, можете додатково вмонтувати ще 2 вентилятора розміром 120 або 140 мм в спеціально передбачені для цього штатні ділянки. На Sigurd є 4 порти USB різних версій і достатня кількість конекторів, а також роз'ємів під різні типи виходів. Бічна панель повністю прозора, завдяки чому користувач може подивитися особисто на роботу комплектуючих.

Процесор Intel Core i7 8700K з тактовою частотою 3.7 ГГц забезпечує ідеальну злагодженість і високу швидкість взаємодії між всіма пристроями. Більш того, він підтримує режим Turbo Boost, використовуючи який ви можете підвищити частоту модуля до 4.7 ГГц. Intel Core i7 8700K володіє пам'яттю cash третього рівня розміром 12 Мб.

У ПК є 2 відеоадаптера. Перший — інтегрований в процесор UHD Graphics 630. Він підтримує технології Hyper-Threading Technology, Turbo Boost 2.0 і TSX-NI. Але головні завдання з обробки графічного контенту бере на себе друга відеокарта — дискретна Quadro P2000. Її обсяг становить 5 Гб, при цьому в ній використана пам'ять GDDR. Модуль підтримує DirectX 12.

Застосована в збірці материнська плата MSI Z370 PC PRO оснащена кодеком Realtek ALC887, що дозволяє відтворювати якісний звуковий сигнал з 7.1 каналами. Вона здатна забезпечувати роботу відразу 2 відеокарт завдяки технології AMD 2-Way CrossFire. Крім того, дана плата підтримує підсвічування White LED.

В ПК встановлено один модуль DDR4 об'ємом 16 Гб. Загальне число передбачених слотів під RAM-4. Тому ви можете додатково докупити ще кілька пристроїв оперативної пам'яті і збільшити даний параметр до 64 Гб, якщо захочете апгрейдити комп'ютер. Що стосується внутрішньої пам'яті, то ця збірка укомплектована накопичувачем SSD на 250 Гб і жорстким диском HDD, розмір якого становить 2 Тб — цього більш, ніж достатньо, щоб встановити всі ваші улюблені ігри. Підключення до мережі Internet здійснюється через провідний Інтерфейс LAN.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані